
Αλλη μια συνεργασία για τους Μάρτιν Σκορσέζε και Λεονάρντο Ντι Κάπριο
Ιδιαίτερα δημιουργική φαίνεται πως είναι η συνεργασία του Μάρτιν Σκορσέζε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, μιας και αποφάσισαν να ενώσουν άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους στο σινεμά. Η ταινία Shutter Island ξεκινά γυρίσματα στις αρχές του 2008.
91
Ιδιαίτερα δημιουργική φαίνεται πως είναι η συνεργασία του σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορσέζε με τον ηθοποιό Λεονάρντο Ντι Κάπριο, μιας και οι δυο του αποφάσισαν να ενώσουν για ακόμα μια φορά τις δυνάμεις τους στο σινεμά. Η ταινία Shutter Island έχει ως θέμα την αναζήτηση μιας γυναίκας δολοφόνου που έχει εξαφανιστεί.
Η ταινία είναι μυστηρίου, τοποθετημένη στη δεκαετία του 1950 και, σύμφωνα με την εφημερίδα της βιομηχανίας Variety, βασίζεται σε βιβλίο του Ντένις Λεχέιν και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουνστη Μασαχουσέτη και το Κονέκτικατστις αρχές του 2008.
Τον ρόλο του ντετέκτιβ που αναζητά την εξαφανισμένη δολοφόνο θα παίξει ο Ντι Κάπριο, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Σκορσέζε τρεις φορές (Οι συμμορίες της Νέας Υόρκης, Aviator και Πληροφοριοδότης)
Αλλα βιβλία του Ντ.Λεχέιν που έχουν μεταφερθεί στο σινεμά είναι το Σκοτεινό Ποτάμι του Κλιντ Ίστγουντ και το Gone Baby Gone του Μπεν Αφλεκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ επιτίθενται για 9η συναπτή νύχτα στο Ιράν, που απαντά με πλήγματα σε χώρες της περιοχής
- Το deal ΗΠΑ – ΕΕ έναν χρόνο μετά – Πόσο (δεν) τηρήθηκε
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: – Μπορώ να χτίσω; – Κανείς δεν ξέρει…
- Πετρέλαιο: Οι ΗΠΑ αυξάνουν τις γεωτρήσεις και την παραγωγή πετρελαίου
- Νίγηρας: 16 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε «τρομοκρατική» επίθεση
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)



