«Σεφτέ» και μάλιστα με «διπλό» έκανε ο Ιωνικός, «έσπασαν» τα δοκάρια στην Κομοτηνή
Την πρώτη νίκη του πέτυχε ο Ιωνικός στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, καθώς με σκόρερ τον Μασάδο επικράτησε 1-0 της Καλλιθέας στο «Ελ Πάσο». Πανθρακικός και Καστοριά αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στην Κομοτηνή. Οι γηπεδούχοι έχασαν χαμένο πέναλτι και δύο δοκάρια, ενώ δοκάρι είχαν και οι «γουναράδες» είχαν δοκάρι. Ήταν ο πρώτος βαθμός της Καστοριάς στο πρωτάθλημα, παρότι για τρίτη αγωνιστική δεν πέτυχε γκολ.
89
Την πρώτη νίκη του πέτυχε ο Ιωνικός στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, καθώς με σκόρερ τον Μασάδο επικράτησε 1-0 της Καλλιθέας στο «Ελ Πάσο». Πανθρακικός και Καστοριά αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στην Κομοτηνή. Οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι και δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος, ενώ οι «γουναράδες» είχαν δοκάρι στην επανάληψη και τελικά πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα, παρότι για τρίτη αγωνιστική παρέμειναν χωρίς να καταφέρουν να πετύχουν γκολ.
Καλλιθέα – Ιωνικός 0-1
Το δοκάρι στο δυνατό σουτ του Κένεντι στο 15 ήταν η καλύτερη φάση στο ξεκίνημα του ματς για λογαριασμό της Καλλιθέας, παρότι ο Ιωνικός μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση.
Το παιχνίδι δεν ήταν καλό με τις δύο ομάδες να εξουδετερώνει η μία την άλλη στο χώρο του κέντρου. Ωστόσο, τη διαφορά στο πρώτο μέρος έκανε στο 38 ο Μασάδο. Ο μέσος του Ιωνικού κινήθηκε γρήγορα από δεξιά και με εκπληκτικό σουτ νίκησε τον Σερεμέτ και έγραψε το 1-0 για τον Ιωνικό.
Στην επανάληψη η Καλλιθέα προσπάθησε να πιέσει για να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο, δεν δημιούργησε τις προϋποθέσεις και όσο το ματς πλησίαζε προς το τέλος του ο Ιωνίκος είχε τον έλεγχό του και τελικά κράτησε την πολύτιμη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.
Πανθρακικός – Καστοριά 0-0
Η Καστοριά μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν κατάφερε να αιφνιδιάσει, αφού, ο Κομλιένοβιτς στο 11 δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γουμάγια. Με την πάροδο του χρόνου οι παίκτες του Παναθρακικού ανέβασαν την απόδοσή τους, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να σπαταλήσουν την μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης για να προηγηθούν.
Ο Χαραλάμπους στο 16 απέφυγε με εκπληκτικό κοντρόλ τον Ιασωνίδη στο ύψος της μικρής περιοχής, άλλα το σουτ στην κίνηση που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Τα δοκάρια φαίνεται ότι δεν ήταν με το μέρος του Πανθρακικού, αφού στο 35 το μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Γήτα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Βασιλειάδη. Ενώ στη μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας της Κομοτηνής, ο Γήτας ανατράπηκε από τον Ιασωνίδη, την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Χαραλάμπους, αλλά πρώτα η επέμβαση του Βασιλειάδη και στη συνέχεια το δοκάρι έσωσαν την εστία της Καστοριάς.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές συγκινήσεις. Ο Πανθρακικός είχε την εδαφική υπεροχή, ωστόσο, του έλειπε η ουσία και η δημιουργία επικίνδυνων φάσεων, ενώ η Καστοριά αμύνθηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και τελικά πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.
Την Κυριακή
Ηλυσιακός-Εθνικός
Κέρκυρα-Καλαμάτα
Πανσερραϊκός-Χαϊδάρι
Αγρ.Αστέρας-ΑΣΚ Ολυμπιακός Β.
Αγιος Δημήτριος-Αιγάλεω
ΠΑΣ Γιάννινα-Θρασύβουλος Φυλής
Και τη Δευτέρα
Εθνικός Αστέρας-Πιερικός
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρης: Συνάντηση του Ριτσαρντ Σιάο με τον Νίκο Ζήση στην Αθήνα για θέματα της ΚΑΕ
- Αλλαγή σκηνικού με τους ξένους διαιτητές της Super League λόγω Ισπανών και Ιταλών
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid)
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κέντρικ Ναν
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442