Θλάση υπέστη ο Γιάγια Τουρέ και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα
Ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Γιάγια Τουρέ, που υπέστη θλάση στον αριστερό μηρό στον σαββατιάτικο αγώνα με τη Λεβάντε. Η απουσία του προστίθεται σε αυτήν του Λούκα Τζαμπρότα, ο οποίος θα μείνει εκτός για ακόμη τρεις εβδομάδες, έχοντας υποστεί παρόμοιο τραυματισμό.
Ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Γιάγια Τουρέ. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε προς το τέλος του σαββατιάτικου αγώνα με τη Λεβάντε και oι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στον αριστερό μηρό και το διάστημα αποθεραπείας του υπολογίζεται στις τέσσερις εβδομάδες.
Αυτό σημαίνει πως ο πρώην άσος του Ολυμπιακού θα χάσει αρκετούς αγώνες, μεταξύ των οποίων και οι αναμετρήσεις με τη Στουτγκάρδη και τη Ρέιντζερς για το Champions League. Η απουσία του προστίθεται σε αυτήν του Λούκα Τζαμπρότα, ο οποίος θα μείνει εκτός για ακόμη τρεις εβδομάδες, έχοντας υποστεί παρόμοιο τραυματισμό.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.