Συνελήφθη για ληστεία και άλλα αδικήματα ο Ο.Τζει Σίμπσον
Η αστυνομία του Λας Βέγκας συνέλαβε την Κυριακή τον Ο. Τζέι Σίμπσον με την κατηγορία της συνέργιας σε ένοπλη ληστεία και της ένοπλης επίθεσης σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας. Ο ίδιος ο Σίμπσον δήλωσε στον Τύπο αθώος.
Η αστυνομία του Λας Βέγκας συνέλαβε την Κυριακή τον Ο. Τζέι Σίμπσον με την κατηγορία της συνέργιας σε ένοπλη ληστεία και της ένοπλης επίθεσης σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας.
Σύμφωνα με τις Αρχές το αδίκημα είναι κακούργημα. Ο Σίμπσον κρατείται και αναμένεται να μεταφερθεί στη φυλακή αφού δεν έχει οριστεί καταβολή εγγύησης.
Το Σάββατο η αστυνομία είχε συλλάβει έναν άλλον άνδρα που πιστεύει ότι η ενέχεται στην κλοπή αναμνηστικών του ίδιου του Σίμπσον. Αναζητούνται άλλοι τέσσερις συνεργοί.
Ο ίδιος ο Σίμπσον δήλωσε στον Τύπο αθώος.
Το 1995 είχε κατηγορηθεί αλλά αθωώθηκε ότι δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγο του και τον φίλο της. Η δίκη προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον στον Τύπο. Ωστόσο, έχασε την αστική δίκη και πλήρωσε περισσότερα από 30 εκατομμύρια δολάρια στις οικογένειες των θυμάτων.
Πρόσφατα δημοσίευσε βιβλίο με τον τίτλο «Αν το είχα κάνει» όπου περιγράφει έναν φόνο παρόμοιο με αυτόν της συζύγου του.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,