Χωρίς φόβο αλλά με πάθος ο Ατρόμητος κόντρα στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Λαζανα
«Για την ΑΕΚ είναι το πρώτο ματς στο φετινό πρωτάθλημα. Την σεβόμαστε, διαθέτει παίκτες πολύ μεγάλης κλάσης αλλά εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα». Π Γιάννης Λαζανάς ήταν ξεκάθαρος σε ότι αφορά το ματς του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ, ενώ δήλωσε ανυπόμονος για την 23η Σεπτεμβρίου.
Χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική της Super League, την επόμενη Κυριακή (23/9).
Ο Γιάννης Λαζανάς με δηλώσεις οτυ στον επίσημο δικτυακό τόπο του συλλόγου του Περιστερίου μίλησε για τη διακοπή του πρωταθλήματος, το παιχνίδι με την «Ενωση» και τόνισε ότι στόχο της ομάδας είναι «οι νίκες με καλή μπάλα».
«Πιστεύω ότι η διακοπή δεν θα μας επηρεάσει καθόλου γιατί όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε πολύ σκληρά με στόχο να παραμείνουμε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Θα έλεγα ότι αυτές τις μέρες θυμήθηκα την προετοιμασία που έγινε το καλοκαίρι στη Νόρτσια της Ιταλίας με πολύ σκληρές και δυνατές προπονήσεις» δήλωσε ο επιθετικός του Ατρομήτου.
Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, είπε: «Περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία αυτόν τον αγώνα και θα πάμε στο ΟΑΚΑ χωρίς άγχος για να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Για την ΑΕΚ είναι το πρώτο ματς στο φετινό πρωτάθλημα. Την σεβόμαστε, διαθέτει παίκτες πολύ μεγάλης κλάσης αλλά εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα παίξουμε ένα ελεύθερο παιχνίδι για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στους ρυθμούς τους αγώνα κι ευελπιστούμε ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό».
Ο Λαζανάς αγωνίζεται για 2η χρονιά στην ομάδα του Περιστερίου και όπως λέει «έχω μάθει πλέον καλύτερα την ομάδα, τους ανθρώπους που ασχολούνται και δουλεύουν γι` αυτήν αλλά και τη φιλοσοφία της. Αυτό που θέλω είναι να έχω μια καλύτερη χρονιά σε σχέση με πέρσι και με περισσότερα γκολ».
Εχοντας πλούσια θητεία στα γήπεδα της Α` Εθνικής, ο 27χρονος επιθετικός θεωρεί ότι: «Σε κάθε πρωτάθλημα το παν είναι οι βαθμοί. Μακάρι χίλιες φορές να μην παίζεις καλό ποδόσφαιρο αλλά να παίρνεις τη νίκη. Εμείς φέτος στον Ατρόμητο θέλουμε να τα συνδυάσουμε και τα δύο. Αυτή είναι άλλωστε η φιλοσοφία του προπονητή μας. Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να το συνδυάζουμε με νίκες. Στο ματς με τον Λεβαδεικό, μπορεί να μην κάναμε πολύ καλό παιχνίδι όμως κατά διαστήματα νομίζω ότι αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο. Στην συνέχεια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».
Η εικόνα του άδειου γηπέδου στο ματς της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό δεν ενθουσίασε, όπως είναι φυσικό, τους παίκτες του Ατρομήτου. Το γήπεδο ήταν σχεδόν άδειο και αυτό πίκρανε όλα τα παιδιά. Πιστεύαμε ότι επειδή ήταν το πρώτο ματς της χρονιάς ο κόσμος θα ερχόταν στο γήπεδο για να δει μια νέα ομάδα, με νέο προπονητή που έκανε μια νέα αρχή. Θέλω να καλέσω λοιπόν τους φιλάθλους μας να έρθουν κοντά μας γιατί κάθε αγώνας είναι μια γιορτή, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια πόλη με τόσους φιλάθλους, όπως το Περιστέρι.
Ο Γιάννης Λαζανάς αναφέρθηκε ακόμα στην απουσία του Μερίνο: «Μας λείπει πάρα πολύ και η απουσία του είναι πολύ σημαντική γιατί μιλάμε για ένα βασικό και αναντικατάστατο παίκτη. Εύχομαι να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατόν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει γρήγορα. Είναι καταπληκτικός παίκτης και καταπληκτικό παιδί και τον θέλουμε κοντά μας».
Τέλος ο έμπειρος επιθετικός μίλησε για το νέο αίμα της ομάδας που ήρθε φέτος στο Περιστέρι: «Ολοι οι παίκτες έχουν δείξει ότι δίκαια τους επέλεξε ο προπονητής μας για να έρθουν στην Ελλάδα και όλοι τους θα εξελιχθούν σε σημαντικές και πολύτιμες μονάδες για την ομάδα μας».
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.