Μπέκαμ πληρώνουν, αλλά Μπέκαμ δεν… βλέπουν οι Αμερικανοί φίλαθλοι
Ο Μπέκαμ πονάει, οι φίλαθλοι... γκρινιάζουν. Κάπως έτσι εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες το σκηνικό στο Λος Αντζελες, καθώς ο Αγγλος σούπερ σταρ δεν μετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Γκάλαξι και οι Αμερικανοί, που «χρυσοπληρώνουν» τα εισιτήρια για να τον δουν εν δράσει, διαμαρτύρονται, όταν διαπιστώνουν ότι... άνθρακες ο θησαυρός.
Ο Μπέκαμ πονάει, οι φίλαθλοι… γκρινιάζουν. Κάπως έτσι εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες το σκηνικό στο Λος Αντζελες, καθώς ο Αγγλος σούπερ σταρ δεν μετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Γκάλαξι και οι Αμερικανοί, που «χρυσοπληρώνουν» τα εισιτήρια για να τον δουν εν δράσει, διαμαρτύρονται, όταν διαπιστώνουν ότι… άνθρακες ο θησαυρός.
Στον ένα μήνα από την άφιξή του στις ΗΠΑ, ο Μπέκαμ έχει αγωνιστεί για λίγα λεπτά σε ένα φιλικό των ΛΑ Γκάλαξι με την Τσέλσι στις 22 Ιουλίου και στο ματς με την DC United για το πρωτάθλημα στις 10 Αυγούστου. Στο πρώτο παιχνίδι μπήκε ως αλλαγή στο 78 και στο δεύτερο στο 72. Ο τραυματισμός του στον αστράγαλο δεν του επιτρέπει να μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, ωστόσο αυτοί που πληρώνουν για να τον δουν, γκρινιάζουν και σημειώνουν απουσίες.
Ο Αγγλος έμεινε στον πάγκο και στην αναμέτρηση με τη New England Revolution (ήττα 0-1), απογοητεύοντας και πάλι τους 35.000 φιλάθλους, που είχαν εξαντλήσει τα εισιτήρια για να τον δουν από κοντά. Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι επιδεινώθηκε ο τραυματισμός του στον αστράγαλο.
Μετά το τέλος του ματς, ο Μπέκαμ δεν ήταν διαθέσιμος για τα μέσα ενημέρωσης και αρκέστηκε να πει: «Στεναχωριέμαι, όταν δεν μπορώ να παίξω. Όμως, δουλεύω σκληρά και ελπίζω ότι σύντομα θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ». Όταν ρωτήθηκε για την επάνοδό του, απάντησε: «Σε μία εβδομάδα. Ίσως και σε δύο».
Οι ενοχλήσεις στον αστράγαλο καθιστούν αμφίβολη τη συμμετοχή του 32χρονου τόσο στο φιλικό της Αγγλίας με τη Γερμανία στις 22 Αυγούστου όσο και στα παιχνίδια με το Ισραήλ στις 8 Σεπτεμβρίου και με τη Ρωσία τέσσερις ημέρες αργότερα, για τα προκριματικά του Euro 2008.
Ο προπονητής των Γκάλαξι, Φρανκ Γιάλοπ, προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση: «Ξέρω ότι οι φίλαθλοι είναι απογοητευμένοι. Τους καταλαβαίνουμε. Θέλουν να δουν τον Μπέκαμ να παίζει. Συγχρόνως, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι κάνουμε το σωστό και για τον ποδοσφαιριστή. Αισθάνεται και είναι καλύτερα, όμως δεν είναι 100% έτοιμος».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.
Στο Κατοβίτσε της Πολωνίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της τελικής φάσης του ΕURO 2026 Γυναικών, η οποία θα διεξαχθεί 3-20 Δεκεμβρίου σε 5 διαφορετικές χώρες.