Ενισχύεται με 50 άτομα επιπλέον προσωπικό η Επιτροπή Ανταγωνισμού
Τροπολογία, με την οποία εξαιρούνται τα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού από τους περιορισμούς του νόμου σχετικά με το ανώτατο όριο πρόσθετων αποδοχών τους και προσλαμβάνονται άλλα 50 άτομα, κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τις ΑΕ.
27
Τροπολογία, με την οποία εξαιρούνται τα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού από τους περιορισμούς του νόμου σχετικά με το ανώτατο όριο πρόσθετων αποδοχών τους και προσλαμβάνονται άλλα 50 άτομα, κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τις ΑΕ.
Ειδικότερα, στην τροπολογία αναφέρεται ότι εξαιρούνται τα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού από τους περιορισμούς του νόμου σχετικά με το ανώτατο όριο πρόσθετων αποδοχών τους.
Επίσης, στην ίδια τροπολογία, προβλέπεται η αύξηση κατά 50 θέσεων του προσωπικού της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Όπως σημειώνεται στην αιτιολογική έκθεση, «ο αυξανόμενος όγκος των υποθέσεων που αντιμετωπίζει η Επιτροπή Ανταγωνισμού και οι αυξανόμενες αρμοδιότητες της, ιδίως μετά την ψήφιση του νόμου για τη συγκέντρωση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καθιστά αναγκαία την άμεση αύξηση του αριθμού του προσωπικού της».
Η συζήτηση του νομοσχεδίου για τις Ανώνυμες Εταιρίες αρχίζει αύριο, Τρίτη, στη Βουλή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στρασβούργο: Διαδήλωση αγροτών έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατά της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur
- Ασφαλιστικές εισφορές: Τι αλλάζει για ελεύθερους επαγγελματίες – Πότε λήγει η προθεσμία επιλογής κατηγορίας
- Ακόμη ένα cancel: To Νetflix «κόβει» τη Μέγκαν Μαρκλ – «Απελπισμένη προσπάθεια αυτοπροβολής»
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων – Που σημειώνονται διακοπές κυκλοφορίας
- Πάτρα: Κλειστά την Τετάρτη τα σχολεία, λόγω της κακοκαιρίας
- Η EE προσανατολίζεται στην επιβολή νέων κυρώσεων σε βάρος του Ιράν, λέει η φον ντερ Λάιεν