Με απουσίες μετέβη ο Απόλλωνας Καλαμαριάς στο Βελβεντό Κοζάνης
Στο Βελβεντό Κοζάνης βρίσκεται από την Κυριακή η αποστολή του Απόλλωνα Καλαμαριάς, προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία της εν όψει της νέας περιόδου. Στην Θεσσαλονίκη έμειναν οι τραυματίες, οι Εμανουέλ Περόνε, Κόφι Αμπονσά και Τζιουζέπε Βέλα Τζούνιορ.
Στο Βελβεντό Κοζάνης βρίσκεται από την Κυριακή η αποστολή του Απόλλωνα Καλαμαριάς, προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία της εν όψει της νέας περιόδου. Στην Θεσσαλονίκη έμειναν οι τραυματίες, οι Εμανουέλ Περόνε, Κόφι Αμπονσά και Τζιουζέπε Βέλα Τζούνιορ.
Με τους «Πόντιους» εξακολουθεί να γυμνάζεται ο Γεωργιανός μέσος, Γιανουγκράβα, ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις στις τελευταίες προπονήσεις.
Ο Μάκης Κατσαβάκης θέλει να τον δει και στην πράξη και συγκεκριμένα στους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα με το Πολύκαστρο (24/7), την Κοζάνη (28/7) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (29/7 στη Νάουσα), έτσι ώστε να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το αν θα εισηγηθεί την απόκτησή του ή όχι.
Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας ο Σερραίος τεχνικός στάθηκε με έμφαση στο ότι: «Μας λείπουν ακόμη δύο παίκτες για την ολοκλήρωση του ρόστερ, ένας αμυντικός και ένας μέσος».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.