Συμφωνία με Παναθηναϊκό για Μάτος ανακοίνωσε η Κορίνθιανς
Ο Μαρσέλο Μεντόνσα Ντε Μάτος θα είναι το 4ο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, καθώς τις πληροφορίες των βραζιλιάνικων μέσων, επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της Κορίνθιανς Ρούμπενς Γκόμεζ. Σύμφωνα με αυτόν, ο Μαρσέλο Μεντόνσα Ντε Μάτος, από την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στον Παναθηναικό.
Ο Μαρσέλο Μεντόνσα Ντε Μάτος θα είναι το 4ο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, καθώς τις πληροφορίες των βραζιλιάνικων μέσων, επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της Κορίνθιανς Ρούμπενς Γκόμεζ. Σύμφωνα με αυτόν, ο Μαρσέλο Μεντόνσα Ντε Μάτος, από την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει στα 3 εκατ. ευρώ. Το 20% των χρημάτων θα πάρει η Κορίνθιανς και το 80% η εταιρία που έχει τα δικαιώματα του παίκτη.
Ο Μάτος αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του τριφυλλιού.
Νωρίτερα, ο Μάτος, ο οποίος το 2005 είχε αναδειχθεί κορυφαίος μέσος του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, με δηλώσεις του είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του από την Κορίνθιας για να παίξει στην Ευρώπη. «Φεύγω από την Κορίνθιανς. αλλά δεν έχω υπογράψει ακόμα στη νέα μου ομάδα.» Όταν ρωτήθηκε αν η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του είναι ο Παναθηναϊκός, απάντησε: «Μπορεί. Δεν μπορώ να πω».
Ο Μαρσέλο Μεντόνσα Ντε Μάτος γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1984 στην περιοχή Ιντιάπορατ του Σάο Πάολο. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μιρασόν (ομάδα Γ` κατηγορίας), στην οποία αγωνίστηκε από το 1999 μέχρι το 2001.
Στη συνέχεια άφησε την Βραζιλία για την Ιαπωνία και συγκεκριμένα την FC Τόκιο για να επιστρέψει σύντομα και να υπογράψει στην Σάο Καετάνο (2003-04) όπου σε 40 παρουσίες είχε ένα γκολ.
Επόμενος σταθμός του ήταν η Κορίνθιανς στην οποία αγωνίζεται από το 2005 και έχει 134 συμμετοχές και 17 γκολ.
Εξελίξεις στα μεταγραφικά αναμένεται να δρομολογήσει η άφιξη του Ζοζέ Πεσέιρο στην Ελλάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, αναμένεται την Παρασκευή το απόγευμα στην Αθήνα, μαζί με τους συνεργάτες του ενώ τη Δευτέρα θα παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Euroleague μπαίνει στην τελευταία στροφή της regular season και τα σενάρια είναι δεκάδες – Πού θα τερματίσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ποιοι διεκδικούν το πλεονέκτημα και την εξάδα και οι… στάνταρ ομάδες στα play in
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.