Διεθνές ένταλμα σύλληψης εις βάρος της χήρας του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς
Διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά της Μιριάνα Μάρκοβιτς, χήρας του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, αναμένεται να εκδώσει, σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα η δικαιοσύνη. Η Μάρκοβιτς θεωρείται ύποπτη για λαθρεμπόριο τσιγάρων κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990.
Διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά της Μιριάνα Μάρκοβιτς, χήρας του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, αναμένεται να εκδώσει, σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα η δικαιοσύνη.
Η Μάρκοβιτς θεωρείται ύποπτη για λαθρεμπόριο τσιγάρων κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990.
Η σερβική δικαιοσύνη η οποία ερευνά τις «δραστηριότητες» της Μάρκοβιτς και του γιου της Μάρκο, εκτιμά ότι υπήρξαν επικεφαλής οργάνωσης που ασχολείτο με το λαθρεμπορίου τσιγάρων.
Επιπλέον, η χήρα του πρώην προέδρου της Γιουγκοσλαβίας κατηγορείται και για κατάχρηση δημοσίου χρήματος την περίοδο που ο σύζυγος της ήταν στην εξουσία.