
Ο Τζορτζ Κλούνι εναντίον του δημάρχου της ιταλικής πόλης Λάλιο
Ο Τζορτζ Κλούνι ηγείται της «ανταρσίας» κατοίκων μιας μιρκής πόλης στην βόρεια Ιταλία εναντίον του δημάρχου τους. Ο σταρ, ο οποίος διαθέτει μία βίλα στις όχθες της Λίμνης Κόμο, προτρέπει τους γείτονές του να υπογράψουν την αίτηση εναντίον της περαιτέρω ανάπτυξης της πόλης.
91
Ο Τζορτζ Κλούνι ηγείται της «ανταρσίας» κατοίκων μιας μιρκής πόλης στην βόρεια Ιταλία εναντίον του δημάρχου τους. Ο σταρ, ο οποίος διαθέτει μία βίλα στις όχθες της Λίμνης Κόμο, προτρέπει τους γείτονές του να υπογράψουν την αίτηση εναντίον της περαιτέρω ανάπτυξης της πόλης.
Ο δήμαρχος της πόλης Λάλιο θέλει να ξοδέψει 15 εκατομμύρια δολάρια για να χτίσει χώρους πάρκινγκ και μια πλωτή γέφυρα με βάρκες που θα περνάει ακριβώς μπροστά από τη βίλα του διάσημου σταρ.
Η μικρή ιδιωτική παραλία δίπλα στο σπίτι -που προσπάθησε να αγοράσει πριν από δύο χρόνια χωρίς επιτυχία- σύμφωνα με τα σχέδια πρόκειται να μετατραπεί σε πλατεία.
Ο Τζορτζ Κλούνι απειλεί να φύγει από την πόλη εάν τα σχέδια προχωρήσουν. Ο ηθοποιός συμμετείχε μάλιστα και σε μία συγκέντρωση της επιτροπής διαμαρτυρίας για να διαμαρτυρηθεί με τους άλλους κατοίκους για την απόφαση του δημάρχου. Ο Κλούνι αγόρασε τη βίλα -που διαθέτει 15 δωμάτια- το 2002 για 10 εκατομμύρια δολάρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δεν είναι ζήτημα του «αν», αλλά του «πότε»: Πόσο κοντά είμαστε στην επόμενη πανδημία;
- Ημέρα της μητέρας: Έχουν λόγο να γιορτάζουν οι μαμάδες στην Ελλάδα;
- Οι πρώτες εικόνες από τους ελληνικούς θερμικούς δορυφόρους – Παρακολούθηση πυρκαγιών σε πραγματικό χρόνο
- Κυψέλη: Kαβγάς μεταξύ μοτοσικλετιστών – Ο ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε
- Γιορτή της Μητέρας: Δίπλα στο παιδί με όλη τους την ψυχή – Τρεις γυναίκες μιλούν για τη ζωή αγάπης και αγώνα
- Λέικερς – Θάντερ 108-131: Break στο LA για την Οκλαχόμα και φουλ για… σκούπα (vids)





