27

Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιεύματος της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», σύμφωνα με το οποίο κατέθεσε το 2005 σε τράπεζα στη Γλυφάδα ποσό 500.000 ευρώ προερχόμενο από εκποίηση χρυσών λιρών, προχώρησε ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ρ.Κεδίκογλου.

Η εφημερίδα επικαλείται βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι επισκέφθηκαν την περασμένη Τετάρτη τον κ. Ζορμπά και του ανέφεραν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου έκανε την παραπάνω τραπεζική κατάθεση υποστηρίζοντας ότι το ποσό προέρχεται από εξαργύρωση λιρών της πεθεράς που κατάγεται από τη Μ.Ασία. Η συζήτηση, σύμφωνα με την εφημερίδα, ήταν ανεπίσημη.

Στην ανακοίνωσή του, ο Ρ.Κεδίκογλου υποστηρίζει πως το δημοσίευμα «είναι παντελώς ψευδές και προϊόν συκοφαντικής διαθέσεως» και προσθέτει ότι «η αναλήθεια του δημοσιεύματος θα αποδειχθεί πολύ σύντομα», υπονοώντας προφανώς ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ