Εξανεμίστηκαν οι ελπίδες για επιζώντες από τη συντριβή αεροσκάφους στην Κένυα
Κάθε πιθανότητα για την ανεύρεση επιζώντων από το αεροσκάφος των αερογραμμών της Κένυας, που συνετρίβη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου νοτιοανατολικά του Καμερούν με 114 επιβαίνοντες, απέκλεισε με ανακοίνωση εκπροσώπου της η εταιρεία.
92
Αποκλείει κάθε πιθανότητα να βρεθούν επιζώντες από το αεροσκάφος των αερογραμμών της Κένυας, που συνετρίβη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου νοτιοανατολικά του Καμερούν με 114 επιβαίνοντες, η ανακοίνωση εκπροσώπου της αεροπορικής εταιρείας.
«Η κατάσταση είναι τέτοια που πρακτικά δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα να έχει επιζήσει κάποιος» διευκρίνισε ο εκπρόσωπος.
«Στέλεχος της Kenya Airways πήγε στο σημείο του δυστυχήματος και είδε ότι το μπροστινό τμήμα του αεροσκάφους ήταν το μισό θαμμένο στο έδαφος και το πίσω μέρος ήταν σκορπισμένο σε κομμάτια σε μια ακτίνα τουλάχιστον ενός χιλιομέτρου. Είδε επίσης ένα πτώμα και ρούχα» υπογράμμισε.
Από την πλευρά του, ο Ζαν-Πιέρ Νανά διευθυντής της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Καμερούν ανέφερε πως ένα μεγάλο κομμάτι του αεροσκάφους έχει βυθιστεί σε βάλτο συμπληρώνοντας πως δεν υπάρχουν ελπίδες για επιζώντες.
Το Boeing 737-800 εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής μετά από εντατικές έρευνες. Είχε απογειωθεί το απόγευμα της Παρασκευής από το Αμπιτζάν με προορισμό το Ναϊρόμπι και συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του, για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους, από το αεροδρόμιο τους Ντουάλα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες ενώ δυνάμεις των ΗΠΑ συγκεντρώνονται στην περιοχή
- Το σχολείο που φοβόταν τις βροχές
- Οι εθελόντριες που προστατεύουν τους σκυλάκους που δεν έχουν οικογένεια
- Η ζέστη σκοτώνει στους χώρους εργασίας – Το θεσμικό κενό στην ΕΕ και η απαίτηση για μέτρα
- Φυσικό αέριο: Τα επόμενα ορόσημα για τον Κάθετο Διάδρομο
- «Πρωτομηνιά Φλεβάρη κι ο Άλκης είναι εδώ…» – Συγκλονίζει η μητέρα του Άλκη Καμπανού (pic)



