Κατάρρευση εξαόροφης πολυκατοικίας στην Κωνσταντινούπολη
Εξαόροφη πολυκατοικία κατέρρευσε στην περιοχή Σιρίνεβλερ στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη. Επί έξι ώρες τα σωστικά συνεργεία πραγματοποιούσαν έρευνες στα συντρίμμια. Ανέσυραν με ελαφρά τραύματα έναν 33χρονο, δεν υπάρχουν αναφορές για άλλους παγιδευμένους.
91
Εξαόροφη πολυκατοικία κατέρρευσε στην περιοχή Σιρίνεβλερ στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη. Υπήρξαν αναφορές για ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί κάτω από τα συντρίμμια, όμως ευτυχώς δεν η κατάρρευση δεν προκάλεσε θύματα.
Οι Αρχές έστειλαν σωστικά συνεργεία και ασθενοφόρα στην περιοχή. Τα γειτονικά κτίρια εκκενώθηκαν.
Τα σωστικά συνεργεία απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια έναν 33χρονο άνδρα. Νωρίτερα το CNN-Turk είχε μεταδώσει ότι τα σωστικά συνεργεία διέσωσαν δύο άτομα, όμως η αστυνομία ανακοίνωσε επισήμως πως απεγκλωβίστηκε ένας άνδρας.
Από τις Αρχές είχε δοθεί νωρίτερα εντολή να εκκενωθεί το κτίριο.
«Το ράγισμα ακούστηκε μισή ώρα πριν καταρρεύσει και εκκενώθηκε σε μεγάλο βαθμό» δήλωσε ο νομάρχης της Κωνσταντινούπολης Μουαμέρ Γκουλέρ. «Ένας ή δύο άνθρωποι λέγεται ότι επέστρεψαν να πάρουν τα πράγματά τους» προσέθεσε.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ρωγμή δημιουργήθηκε από τις εργασίες εκσκαφής που γίνονταν στο διπλανό κτίριο. Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης μίλησε για «σοβαρή αμέλεια» του εργολάδου που είχε αναλάβει τις εργασίες στο διπλανό κτίριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Συνέδριο ΚΚΕ: Ποιοι απαρτίζουν τη νέα Κεντρική Επιτροπή και τη νέα Κεντρική Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου
- Διπλή τραγωδία στην οικογένεια του μπασκετμπολίστα που «έφυγε» στο γήπεδο: Ο αδερφός του είχε σκοτωθεί σε τροχαίο πριν 4 χρόνια!
- Κακοκαιρία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Ήχησε 112 στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
- Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες
- Γιατί κλαίει η Έμα Στόουν; Η νέα συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο για μια τολμηρή διαφήμιση στο Super Bowl
- «Ο Καλάμπρια θέλει να γυρίσει στην Ιταλία»