Κόμπι Μπράιαντ από άλλο πλανήτη στη νίκη-πρόκριση των Λέικερς στα πλέι οφ
Με τον Κόμπι Μπράιαντ να σημειώνει 50 πόντους και να σπάει όλα τα ρεκόρ, οι Λέικερς επικράτησαν με 109-98 κόντρα στο Σιάτλ και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ. Καλές εμφανίσεις και από τους Όντομ και Έβανς με 14 και 10 πόντους αντίστοιχα.
Με τον Κόμπι Μπράιαντ να σημειώνει 50 πόντους και να σπάει όλα τα ρεκόρ, οι Λέικερς επικράτησαν με 109-98 κόντρα στο Σιάτλ και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.
Ο Λαμάρ Όντομ με 14 πόντους και Μόρις Έβανς με 10 βοήθησαν σημαντικά στη νίκη των, ενώ από τους ηττημένους ο Ρασάρντ Λιούις πέτυχε 24 πόντους, ο Κρις Ουίλκοξ 20 και ο Μάικ Ουίλς έκανε προσωπικό ρεκόρ με 22 πόντους.
Στο Ντάλας, οι Μάβερικς επικράτησαν με 91-86 των Σπερς και έβαλαν τέλος στο σερί των έξι νικών. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι και ο Ντέιβιν Χάρις πέτυχαν από 21 πόντους.
Στο Ορλάντο, κατάφερε να «καπαρώσει» την τελευταία θέση που οδηγούσε στα πλέι οφ από την Νοτιοανατολική περιφέρεια, μετά τη νίκη του επί των Σέλτικς με 88-86.
Οι Ράπτορς από την πλευρά τους, πήραν το εισιτήριο για τα πλέι οφ από την περιφέρεια του Ατλαντικού μετά τη νίκη τους με 107-105 επί των Νικς στο Τορόντο.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Ο Κάρλος Βινίσιους της Γκρέμιο, μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ πριν από δύο καλοκαίρια, έχασε τρία πέναλτι μέσα σε διάστημα έξι λεπτών -για την ίδια μάλιστα φάση- στο τελευταίο ματς της ομάδας του για το Κόπα Σουνταμερικάνα...