Στα 6-7,2 ευρώ ανά μετοχή το εύρος τιμής διάθεσης της εταιρείας Κορρές
Στις 27-29 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η δημόσια εγγραφή της εταιρείας καλλυντικών Κορρέ, με εύρος τιμής διάθεσης για την εισαγωγή των μετοχών της στα 6-7,2 ευρώ ανά μετοχή. Θα εκδοθούν 1,6 εκατ. μετοχές, εκ των οποίων 75.000 με ιδιωτική τοποθέτηση.
94
Στα 6-7,2 ευρώ ανά μετοχή ορίστηκε το εύρος τιμής διάθεσης για την εισαγωγή των μετοχών της εταιρείας φυσικών καλλυντικών Κορρέ στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Όπως ανακοινώθηκε, η δημόσια εγγραφή θα πραγματοποιηθεί στις 27-29 Μαρτίου, ενώ η εταιρεία θα ενταχθεί στη μικρή και μεσαία κεφαλαιοποίηση του Χρηματιστηρίου στις 12 Απριλίου.
Θα εκδοθούν 1,6 εκατ. μετοχές της Κορρές, εκ των οποίων οι 75.000 με ιδιωτική τοποθέτηση και η εταιρεία έχει ήδη δηλώσει ότι στοχεύει στην άντληση 12 εκατ. ευρώ από τη δημόσια εγγραφή, ώστε να προχωρήσει σε επέκταση στο εξωτερικό και σε μείωση του χρέους της.
Εκτιμάται ότι τα καθαρά κέρδη της το 2006 ανήλθαν στα 2,8 εκατ. ευρώ και οι πωλήσεις στα 26,9 εκατ. ευρώ.
Ανάδοχος είναι η Alpha Bank και σύμβουλος έκδοσης η P&K Χρηματιστηριακή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χιμένεθ για την αλλαγή του Μορόν και την απουσία των Άλβαρο και Ρόουζ
- Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της Λόρας – Η μαρτυρία συμμαθήτριας και η αλλαγή σχολείου που ερευνά η Αστυνομία
- Καιρός: Στην «κατάψυξη» όλη η χώρα – Τι αλλάζει από την Τρίτη
- Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ διχάζει τη διεθνή σκηνή
- Καρέ-καρέ η διάσωση των τραυματισμένων ορειβατών στον Ταΰγετο, γλίστρησαν και κατρακύλησαν 200 μέτρα σε πλαγιά
- Κακοκαιρία: Στα λευκά πολλές περιοχές της χώρας – Μάχη για να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι