Ούτε στο παιχνίδι με τον Αρη θα επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο Μιχάλης Κωνσταντίνου. Ο Κύπριος επιθετικός συνέχισε και την Τετάρτη το πρόγραμμα που ακολουθεί, το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Αγνωστη παραμένει η ημερομηνία επιστροφής του σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Αντίθετα, λεπτά συμμετοχής κόντρα στον Αρη ενδέχεται να πάρει ο Χρήστος Πατσατζόγλου.
Ούτε στο παιχνίδι με τον Αρη θα επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο Μιχάλης Κωνσταντίνου. Ο Κύπριος επιθετικός συνέχισε και την Τετάρτη το πρόγραμμα που ακολουθεί, το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.
Η ημέρα επιστροφής του σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων παραμένει άγνωστη, καθώς το πρόβλημα τραυματισμού, που τον ταλαιπωρεί εδώ και μήνες, δεν του επιτρέπει να αυξήσει ρυθμούς και μέσα από αυτή τη θεραπεία προσπαθεί να αποφύγει την αρθροσκόπηση.
Ενδεχομένως να προλάβει να αγωνιστεί σε κάποια παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν (29 Απριλίου), αλλά αυτό θα φανεί από το αν και κατά πόσο θα ανταποκριθεί στη θεραπεία, στην οποία υποβάλλεται.
Από κει και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης ακολούθησαν οι Στολτίδης και Ντομί. Ο πρώτος, πάντως, θα έχει την ευκαιρία την Κυριακή να πάρει κάποιες… ανάσες από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τα χιλιόμετρα που «καταπίνει» σε αυτά, καθώς θα εκτίσει την ποινή του (τέσσερις κίτρινες κάρτες) στο ματς με τον Αρη.
Στον αγώνα του «Καραϊσκάκη» είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί κάποια λεπτά και ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.