
Το βράδυ της Τετάρτης η επιλογή του τραγουδιού για την Eurovision
Η μεγάλη στιγμή για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 52ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision έφτασε. Χρήστος Δάντης, Σαρμπέλ ή Τάμτα; Θα το μάθουμε το βράδυ της Τετάρτης.
43
Η μεγάλη στιγμή για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 52ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, στο Ελσίνκι, έφτασε.
Τα βλέμματα των φίλων της Eurovision είναι στραμμένα στην «Αθηνών Αρένα» όπου το βράδυ της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί η ειδική τελετή.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος και θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΤ στις 22.00.
Τα τραγούδια που διεκδικούν το εισιτήριο για το Ελσίνκι, κατά σειρά εμφάνισης, είναι το Yassou Maria του Σαρμπέλ, το With Love της Τάμτα και το No Madonna του Χρήστου Δάντη.
Την κριτική επιτροπή αποτελούν ο συνθέτης Μίμης Πλέσσας, που θα είναι και πρόεδρος της επιτροπής, ο γενικός διευθυντής της ΕΡΑ και στιχουργός Αντώνης Ανδρικάκης, ο σύμβουλος του προέδρου της ΕΡΤ Τζώνη Καλημέρης, ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, ο εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος, η παρουσιάστρια Ελεωνόρα Μελέτη, ο μουσικός παραγωγός Κωνσταντής Σπυρόπουλος και η ηθοποιός Ρέα Τουτουνζή.
Μία ψήφο από κοινού θα δώσουν ο πρόεδρος του Ο.G.A.E. GREECE, Αντώνης Καρατζίκος, και ο αρχισυντάκτης του site E.S.C. TODAY, Viniker Barry.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι όμιλοι του FIBA Europe Cup και οι αντίπαλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων
- Κατρίνης: Δεν συνιστά εξωτερική πολιτική η σιωπή, η αμηχανία και η αποδοχή τετελεσμένων που επιδεινώνουν τη θέση της χώρας
- Εκλογές την άνοιξη, επιμένει ο Μητσοτάκης – Θέλει να διαπραγματευτεί άλλο ένα «Ταμείο Ανάκαμψης»
- Ακόμη περισσότερα στρατεύματα θα χρειαστούν οι ΗΠΑ για τον έλεγχο του Ορμούζ – Μεγάλο το ρίσκο για τον Τραμπ
- Προσωρινή διακοπή των φορτώσεων πετρελαίου από το Ιράκ, αφού drone χτύπησε δεξαμενόπλοιο στη Βασόρα
- Δουδωνής για ΟΠΕΚΕΠΕ: Το αφήγημα των βουλευτών – «αθώων περιστερών» κατέρρευσε σήμερα με κρότο




