Λουκέτο από τη Νομαρχία Πειραιά σε εργαστήριο αλιευμάτων που αγνόησε συστάσεις
Λουκέτο έβαλε η Νομαρχία Πειραιά σε εργαστήριο αλιευμάτων, το οποίο είχε ελεγχθεί και στο παρελθόν για παραβιάσεις, ωστόσο, αγνόησε τις σχετικές συστάσεις. «Δυστυχώς κάποιοι πρέπει να δουν το λουκέτο για να συνειδητοποιήσουν τις ευθύνες τους» είπε ο νομάρχης Γ.Μίχας.
30
Λουκέτο έβαλε η Νομαρχία Πειραιά σε εργαστήριο αλιευμάτων, το οποίο είχε ελεγχθεί και στο παρελθόν για παραβιάσεις, ωστόσο, αγνόησε τις σχετικές συστάσεις. «Δυστυχώς κάποιοι πρέπει να δουν το λουκέτο για να συνειδητοποιήσουν τις ευθύνες τους» είπε ο νομάρχης Γ.Μίχας.
Πρόκειται για το εργαστήριο αλιευμάτων «ΚΟΡΑΛΙ» Γ. Κουτούζος-Δ.Γεωργίου ΟΕ, στην οδό Σφακτηρίας 7 στον Πειραιά, το οποίο εκτός του ότι βρέθηκε γεμάτο από περιττά αντικείμενα, είχε ένα χρόνο να κάνει μυοκτονία και απεντόμωση, αφήνοντας μάλιστα εκτεθειμένα (χωρίς περιτύλιξη) τα υλικά συσκευασίας του.
«Η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει ελεγχθεί και στο παρελθόν από την Νομαρχία Πειραιά, αλλά τότε δεν ανταποκρίθηκε στις γραπτές συστάσεις των ελεγκτών μας. Δυστυχώς, κάποιοι πρέπει να δουν το λουκέτο της Νομαρχίας Πειραιά για να συνειδητοποιήσουν τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις τους» δήλωσε σχετικά ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Απέναντι στις απειλές των ΗΠΑ, ο αρχηγός του στρατού δηλώνει έτοιμος για «συντριπτική απάντηση»
- Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι για φάρσα – Έκαναν τηλεφώνημα για βόμβα στο σχολείο τους
- Πλημμύρες στον Έβρο από τις έντονες βροχοπτώσεις – Εγκλωβίστηκαν μαθητές σε σχολείο
- «Εκατοντάδες» ρωσικά drone στην Ουκρανία βρέθηκαν να επικοινωνούν μέσω Starlink – O Έλον Μασκ αναζητά λύσεις
- Η Νάταλι Πόρτμαν προσπαθεί να πουλήσει το πτώμα του Ζακ Γαλιφιανάκη στη μαύρη κωμωδία «The Gallerist»
- Προς γνωμοδότηση η προστασία των κτηρίων της Παλιάς Πόλης Κέρκυρας
