Ατιμωρησία για σοβαρά παραπτώματα στον δημόσιο τομέα
Περιστατικά ατιμωρησίας σε περιπτώσεις σοβαρών παραπτωμάτων στον δημόσιο τομέα εντόπισε ο επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης, ο οποίος συνολικά για το 2006 ζήτησε αυστηρότερη τιμωρία για μία στις έξι περιπτώσεις.
38
Περιστατικά ατιμωρησίας σε περιπτώσεις σοβαρών παραπτωμάτων στον δημόσιο τομέα εντόπισε ο επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης, ο οποίος συνολικά για το 2006 ζήτησε να υπάρξει αυστηρότερη τιμωρία για μία στις έξι περιπτώσεις που τα πρωτοβάθμια πειθαρχικά συμβούλια επέβαλαν ποινές σε επίορκους υπαλλήλους.
Όπως μετέδωσε το Mega, χαρακτηριστική περίπτωση ατιμωρησίας, που εντόπισε ο επιθεωρητής και απαίτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη, αφορά σε καθηγητή, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση πορνογραφικού υλικού μέσω Internet και τιμωρήθηκε με 4,5 μήνες στέρηση αποδοχών.
Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο ήταν τόσο ευνοϊκό απέναντί του, που τον κάλεσε μέσα σε λίγους μήνες να ξαναπιάσει δουλειά. Ο γενικός επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης έκανε ένσταση και τώρα τον λόγο για αυστηρότερη ποινή έχει το δευτεροβάθμιο συμβούλιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εγκώμια της Marca για Μεντιλίμπαρ: «Αυτό που πετυχαίνει με τον Ολυμπιακό είναι… συγκλονιστικό»
- Πώς απατεώνες στέλνουν spam από νόμιμες διευθύνσεις της OpenAI – Τι να προσέξετε
- Το πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λιόν: «Καλό παράδεισο αδέρφια» (pics)
- Ο αληθινός Dexter: Ο serial killer που δολοφόνησε περισσότερους από 100 ανθρώπους – «Όλοι τους όμως το άξιζαν»
- Πηγές ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Το αφήγημα της κυβέρνησης καταρρέει με κρότο, ακόμα και από τα ίδια τα στελέχη της ΝΔ
- Έκρηξη σε διυλιστήριο στη Νικομήδεια της Τουρκίας
