Την υπομονή των φιλάθλων του Ολυμπιακού ζητά ο Μάριος Γκιούρδας
Στις εγχώριες διοργνώσεις επικεντρώνει πλέον το ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό του από το Champions League του βόλεϊ. «Η ομάδα δεν είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στην κρισιμότητα των αγώνων» παραδέχεται ο Μάριος Γκιούρδας και ζητά την υπομονή των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων.
89
Ο Ολυμπιακός ξύπνησε απότομα από το ευρωπαϊκό όνειρο του Champions League, καθώς αυτό μετατράπηκε σε εφιάλτη. Μετά και την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων τέθηκε εκτός συνέχειας μετρώντας 6 ήττες και μόλις 2 νίκες. Συγκομιδή απαγορευτική για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, αλλά και της τέταρτης καλύτερης που έδιναν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο διεθνής ακραίος των ερυθρολεύκων, Μάριος Γκιούρδας, που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο με τον Ολυμπιακό το 1996, ανέλυσε στο Sport.gr, τους λόγους που η ομάδα του έχασε το …τρένο για το Final Four.
«Τα προβλήματα ξεκίνησαν από την αρχή της διοργάνωσης για εμάς. Πιστεύω πως το χειρότερο αποτέλεσμα ήταν εκείνο μέσα στην Βιέννη, η ήττα από την Αον Χοτ Βόλεϊς που μας άφησε στο -2 την στιγμή που οι υπόλοιποι είχαν σημειώσει 2 νίκες.
» Δυσκόλεψε εξαιρετικά το έργο μας στη συνέχεια. Η ομάδα έχει προβλήματα, δεν έχει δέσει ακόμα και αυτό φαίνεται στα δύσκολα και δυνατά παιχνίδια, καθώς δεν είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στην κρισιμότητα των αγώνων. Χρειάζεται υπομονή» επεσήμανε ο Γκιούρδας.
Και συμπλήρωσε:
«Ο θεσμός έχει τελειώσει για εμάς. Δεν έχουμε περιθώρια να μείνουμε σε αυτό, ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Τα προβλήματα είναι λίγο πολύ γνωστά, όλοι ξέρουμε τι έχει περάσει η ομάδα τα τελευταία χρόνια.
» Οφείλουμε να στρέψουμε το βλέμμα στις εγχώριες διοργανώσεις.
» Πίεση φυσικά θα υπάρχει, κυρίως φέτος, αφού ο Ολυμπιακός είναι αρκετά χρόνια χωρίς τίτλο. Η ιστορία της ομάδας δεν επιτρέπει ανάλογη συνέχεια.
» Εχουμε δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ηρακλή τα οποία δεν έχουν τόσο βαθμολογική σημασία όσο ψυχολογική για την ομάδα. Φυσικά και θέλουμε να τα κερδίσουμε, αλλά το πιο σημαντικό είναι να παίξει όπως πρέπει η ομάδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442