Συμμορία επιτέθηκε σε νεαρό ζευγάρι στο Αλσος Βεΐκου
Τρεις άγνωστοι επιτέθηκαν σε νεαρό ζευγάρι στο Αλσος Βεΐκου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Ξυλοκόπησαν τον άνδρα και άρπαξαν την κοπέλα, την οποία άφησαν τελικά μετά από καταδίωξη της αστυνομίας. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό σε ένα μήνα στην περιοχή.
53
Τρεις άγνωστοι επιτέθηκαν σε νεαρό ζευγάρι που βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο στο Αλσος Βεΐκου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.
Οι δράστες έσπασαν το τζάμι του οδηγού του αυτοκινήτου, έβγαλαν έξω τον άντρα και τον ξυλοκόπησαν. Εν συνεχεία επιβιβάστηκαν στο όχημα και διέφυγαν με την 20χρονη κοπέλα.
Ο νεαρός ειδοποίησε την αστυνομία μέσω του κινητού του τηλεφώνου και ακολούθησε καταδίωξη των δραστών.
Οι τρεις άγνωστοι ελευθέρωσαν την κοπέλα στη Λυκόβρυση και στη συνέχεια εγκατέλειψαν το όχημα τη λεωφ. Κρυονερίου και εξαφανίστηκαν.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για τσιγγάνους και πως αποτελούν την ίδια συμμορία που διέπραξε ανάλογη επίθεση πριν από ένα μήνα, επίσης στο Αλσος Βεΐκου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Κολομβία επέβαλε περιορισμούς στις εισαγωγές drones για να μην χρησιμοποιούνται από ένοπλες ομάδες
- Οι ΗΠΑ επιβάλουν δασμούς σε όποιον προμηθεύει πετρέλαιο στην Κούβα – Μεγαλειώδης πορεία στην Αβάνα
- ΗΠΑ: Συμφωνία στο Κογκρέσο για την αποτροπή νέου shutdown – «Έσπασε» η χρηματοδότηση σε δύο νομοσχέδια
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vid)
- Οι ΗΠΑ εκδίδουν γενική άδεια ώστε να εμπλακούν εταιρείες στον πετρελαϊκό τομέα στη Βενεζουέλα
- Μπενίτεθ: «Όποιος κληρωθεί μαζί μας θα είναι άτυχος-Μπράβο σε Ταμπόρδα και όλη την ομάδα»
