
Κανονικά η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη
Στην κυκλοφορία δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης η σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη, μετά από προσπάθειες συνεργείων του ΟΣΕ. Η κυκλοφορία είχε διακοπεί λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μετά τον εκτροχιασμό εμπορικής αμαξοστοιχίας.
71
Στην κυκλοφορία δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης η σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη, μετά από προσπάθειες συνεργείων του ΟΣΕ.
Η κυκλοφορία είχε διακοπεί λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μετά τον εκτροχιασμό εμπορικής αμαξοστοιχίας στη Σίνδο, που είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των 300 επιβατών Intercity, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Οι επιβάτες ταξίδεψαν με λεωφορεία στον προορισμό τους.
Το ταξίδι τους διακόπηκε στην περιοχή της Σίνδου, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, όταν η προπορευόμενη εμπορική αμαξοστοιχία 8746, που ερχόταν από τη Βέροια και κατευθυνόταν προς τη Θεσσαλονίκη, εκτροχιάστηκε, με αποτέλεσμα να κλείσει η σιδηροδρομική γραμμή.
Στο σημείο έσπευσαν συνεργεία του ΟΣΕ, τα οποία με τη βοήθεια γερανών άνοιξαν τη γραμμή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα – Πώς διαμορφώνονται οι τιμές
- Μην τα παρατάς: Επτά τρόποι για να «νικήσεις» την αναβλητικότητα
- Η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ
- Αναφορές ότι οι ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Πακιστάν ενόψει των συνομιλιών με τις ΗΠΑ
- Γιατί περνάμε κάτω από τον Επιτάφιο – Τι συμβολίζει το έθιμο της Μεγάλης Παρασκευής
- Από τον ενθουσιασμό στην καχυποψία – Πώς και γιατί η Gen Z έφτασε να σαμποτάρει την AI

