Τη λύση του συμβολαίου του ζήτησε ο Γεωργιάδης από τον Ηρακλή
Τη λύση του συμβολαίου του - που λήγει το καλοκαίρι - ζήτησε ο Γιώργος Γεωργιάδης από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Κώστα Παπαζαφειρίου, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Ουσιαστική κατάληξη από την κουβέντα δεν προέκυψε, με τον Παπαζαφειρίου να τονίζει: «Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τίποτα».
Τη λύση του συμβολαίου του – που λήγει το καλοκαίρι – ζήτησε ο Γιώργος Γεωργιάδης από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Κώστα Παπαζαφειρίου, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.
Ουσιαστική κατάληξη από την κουβέντα δεν προέκυψε, με τον Γεωργιάδη να τονίζει λακωνικά:
«Το ζήτημα έχει καταγραφεί από τη μια πλευρά. Εγώ δεν μπορώ να πω τίποτα για μένα».
Ο κ. Παπαζαφειρίου αρκέστηκε να πει: «Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τίποτα».
Στη διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να έχει επαφή ο Γεωργιάδης και με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιώργο Σπανουδάκη.
Αξίζει να σημειωθεί πως και το καλοκαίρι στην προετοιμασία του Ηρακλή, με αφορμή δημοσιεύματα, είχε δημιουργηθεί και πάλι ζήτημα με τον παίκτη σχετικά με πιθανή επιστροφή του στους «ασπρόμαυρους».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Χοκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νικς (107-106) σε ένα ματς- «θρίλερ» και έκαναν το 1-1 στη σειρά των playoffs της Ανατολής – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, Ταχίρις Ντος Σάντος, είναι ένας από αυτούς που βγήκαν ζωντανοί από την πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά την περασμένη Πρωτοχρονιά και τώρα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γαλλική Μετς.
O Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενόψει καλοκαιριού, καθώς έχει προσελκύσει το βλέμμα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς στο NBA και στα 22 του, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που κατακτά το εν λόγω βραβείο.