38

Σύσκεψη για τα αποτελέσματα της αντιπυρικής περιόδου του έτους 2006 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή υπό τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα.

Ο κ. Πολύδωρας συνεχάρη τους πυροσβέστες, γιατί «έφεραν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, με τις ελάχιστες, για την ακρίβεια μηδενικές, απώλειες ανθρώπινου δυναμικού» και ζήτησε την καλύτερη προετοιμασία του σώματος σε σημεία, όπου διαπιστώθηκαν ελλείψεις κατά τη φετινή χρονιά.

Αναφερόμενος στο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, τόνισε: «Κατοχυρώνουμε την παρουσία του προσωπικού των συμβασιούχων και για τα επόμενα πέντε, υπολογίζω, χρόνια, έτσι ώστε να μην έχουμε σοβαρές μειώσεις στο προσωπικό».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Αντρέας Κόης, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Γεώργιος Καρδάρας, ο νομάρχης Ανατολικής Αττικής Λεωνίδας Κουρής, οι διοικητές των Περιφερειακών Διοικήσεων Π.Σ., καθώς και εκπρόσωποι υπουργείων, ΟΤΑ, Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και άλλων φορέων εμπλεκόμενων στη δασοπυρόσβεση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ