Η… κουρασμένη Λιλ 1-0 την Λοριάν, ημέρα των ντέρμπι η Κυριακή
Χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Μποντμέρ με πέναλτι στο 36ο λεπτό, η Λιλ επικράτησε στο Βιλνέβ Ντ Ασκ 1-0 της Λοριάν. Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στο Champions League έδειξε σημάδια κόπωσης από το παιχνίδι της περασμένης Τρίτης με την «Ένωση», αλλά κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Την Κυριακή: Οσέρ-ΠΣΖ, Μαρσέιγ-Λιόν.
Χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Μποντμέρ με πέναλτι στο 36ο λεπτό, η Λιλ επικράτησε στο Βιλνέβ Ντ Ασκ 1-0 της Λοριάν.
Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στο Champions League έδειξε σημάδια κόπωσης από το παιχνίδι της περασμένης Τρίτης με την «Ένωση», αλλά κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς.
Το πέναλτι που έκρινε την αναμέτρηση κέρδισε ο Μποντμέρ από τον Μαρσάλ, ενώ ο Στάθης Ταυλαρίδης αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα στο 29.