Πάλεψε αλλά ηττήθηκε ο Ηρακλής από την πρωταθλήτρια Ευρώπης
Το έργο του Ηρακλή ήταν εξαρχής δύσκολο απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σίσλεϊ Τρεβίζο, κι έτσι η ήττα του «Γηραιού» από το ιταλικό συγκρότημα ήρθε φυσιολογικά. Την Πέμπτη, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κνακ Ρόζελαρ (18:00) και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κούνεο (21:30).
66
Το έργο του Ηρακλή ήταν εξαρχής δύσκολο απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σίσλεϊ Τρεβίζο, κι έτσι η ήττα του «Γηραιού» από το ιταλικό συγκρότημα ήρθε φυσιολογικά.
Οι «τρεβιζάνι» επικράτησαν της μακεδονικής ομάδας με 3-0, σημείωσαν την τρίτη νίκη τους σε τρία ματς και διατηρούν αήττητοι την πρωτοπορία μαζί με τη Ντιναμό Μόσχας, ενώ ο Ηρακλής παραμένει χωρίς επιτυχία ύστερα από τρεις αναμετρήσεις στον 2ο όμιλο του Champions League.
Τα σετ: 25-21, 25-20, 25-19.
Την Πέμπτη, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κνακ Ρόζελαρ (18:00) και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κούνεο (21:30).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Νετανιάχου καλεί τους Ευρωπαίους ηγέτες να τον ακολουθήσουν στον πόλεμο κατά του Ιράν – Η αναφορά στην Κύπρο
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο
- Forbes: Ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ – Ποιος στην πρώτη θέση
- Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής – Εντοπίστηκε μαχαιρωμένος
- Τσαγκαράκης: «Εγώ τηλεφώνησα στην αστυνομία» – Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές
- ΣΥΡΙΖΑ: Η ζημιά στην οικονομία μεγαλώνει και η κυβέρνηση απουσιάζει