Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
weather-icon 16o
Στα πόδια του Καστίγιο «σφάζονται» Τσέλσι και Μάντσεστερ, γράφουν οι Βρετανοί

Στα πόδια του Καστίγιο «σφάζονται» Τσέλσι και Μάντσεστερ, γράφουν οι Βρετανοί

Βρετανικό ντέρμπι για τα... μάτια του Νέρι Καστίγιο; Ο Όυρουγουανός άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του και αναδεικνύεται σε ηγέτη των «ερυθρολεύκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έτσι, τα βρετανικά ταμπλόιντ, που συνηθίζουν τα μεταγραφικά σενάρια, κάνουν λόγο για μάχη μεταξύ Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του.
- Ξεκούραση για «Ιέρο» και Νέρι.

71

Βρετανικό ντέρμπι για τα… μάτια του Νέρι Καστίγιο; Ο Όυρουγουανός άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του και αναδεικνύεται σε ηγέτη των «ερυθρολεύκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έτσι, τα βρετανικά ταμπλόιντ, που συνηθίζουν τα μεταγραφικά σενάρια, κάνουν λόγο για μάχη μεταξύ Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του.

Το ενδοαφέρον των πρωταθλητών Αγγλίας ήταν γνωστό από καιρό, καθώς εις εκ των συνεργατών του Ζοζέ Μουρίνιο, ο Πέλε Αντερσον, έχει παρακολουθήσει παιχνίδια των νταμπλούχων Ελλάδας και έχει ενημερώσει τον προπονητή και τη διοίκηση των Λονδρέζων για τις ικανότητες του 22χρονου άσου.

Για την απόκτηση ωστόσο του Ουρουγουανού φαίνεται πως ενδιαφέρεται και η Μάντσεστερ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mirror «… η Τσέλσι ελπίζει ότι θα πάρει τον Ουρουγουανό Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο… κάτω από τη μύτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο στράικερ του Ολυμπιακού ήταν μια ανάσα από τη μεταγραφή στη Μάντσεστερ πριν από πέντε χρόνια. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει άδεια εργασίας και ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον παρακολουθεί από τότε την πρόοδο του ποδοσφαιριστή».

»Η Τσέλσι όμως έχει αυξήσει το ενδιαφέρον της για τον 22χρονο Καστίγιο και ίσως κάνει πρόταση τον Ιανουάριο. Ανθρωποι της ομάδας του Λονδίνου θα παρακολουθήσουν και πάλι τον παίκτη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
Cookies