38

Εντός των προσεχών εβδομάδων θα τεθούν σε λειτουργία δύο ειδικά διαμορφωμένα αυτοκίνητα, που θα ελέγχουν τις λεωφορειολωρίδες, θα φωτογραφίζουν τους παραβάτες και ηλεκτρονικά και ασύρματα θα στέλνουν κλήσεις την ίδια στιγμή στην Τροχαία, δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Μιχάλης Λιάπης στο πλαίσιο της «Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο».

Ο κ. Λιάπης τόνισε ότι η Πολιτεία έχει δαπανήσει πολλούς πόρους για να βελτιώσει τις υποδομές στις συγκοινωνίες, ώστε η Αθήνα να αποκτήσει ένα σύγχρονο δίκτυο αστικών συγκοινωνιών που επιτρέπει στους πολίτες να μετακινούνται γρήγορα, φθηνά και με ασφάλεια.

Όπως δήλωσε, η προσπάθεια αυτή γίνεται ώστε όλο και περισσότεροι πολίτες να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της ρύπανσης καθώς και του κυκλοφοριακού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ