
Αναδασωτέες κηρύχθηκαν καμένες και άθικτες δασικές εκτάσεις στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής
Αναδασωτέα κηρύχθηκε η καμένη αλλά και η άθικτη δασική έκταση της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, συνολικής έκτασης άνω των 50.000 στρεμμάτων, που επλήγη από τις πυρκαγιές του Αυγούστου.
88
Αναδασωτέα κηρύχθηκε η καμένη αλλά και η άθικτη δασική έκταση της Κασσάνδρας, συνολικής έκτασης άνω των 50.000 στρεμμάτων, που επλήγη από τις πυρκαγιές του Αυγούστου.
Όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η αναδάσωση εντάσσεται στο πλαίσιο των έργων παρέμβασης στην περιοχή, με στόχο να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή αντιδιαβρωτική και αντιπλημμυρική θωράκισή της.
Υπενθυμίζεται πως η Περιφέρεια έχει ξεκινήσει από τον Αύγουστο την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στις περιοχές που επλήγησαν από την πυρκαγιά, ενώ το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε πως θα γίνει ειδική τουριστική προβολή της Κασσάνδρας, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι όποιες επιπτώσεις στις αφίξεις τουριστών τις επόμενες χρονιές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η «comfort zone» των παικτών, η αλήθεια του Champions League η αντίθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Στουρνάρας: Πρόταση ΤτΕ για «μαχαίρι» σε 1.236 φοροαπαλλαγές 22,8 δισ.
- Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος που εισήγαγε ναρκωτικά από ΗΠΑ, Ισπανία, Βρετανία
- Artemis II: Νέες εντυπωσιακές εικόνες από το ταξίδι γύρω από τη Σελήνη
- Karol G: Ιστορική πρωτιά στο Coachella, σύμβολο ενδυνάμωσης στο Playboy και ο παράγοντας Βεργκάρα
- ΗΠΑ: Δημοκρατικοί και υπερσυντηρητικοί διερωτώνται για την ψυχική υγεία του προέδρου Τραμπ


