
Γαλλικό τυρί με λιστέρια διοχέτευσε βελγική εταιρία σε ξενοδοχείο της Αθήνας
Τυρί καμεμπέρ από νωπό γάλα Γαλλίας, στο οποίο ανιχνεύτηκε λιστέρια, διακινήθηκε από τη βελγική εταιρεία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας, όπως ανακοίνωσε ο Ειδικός Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.
27
Τυρί καμεμπέρ από νωπό γάλα Γαλλίας, στο οποίο ανιχνεύτηκε λιστέρια, διακινήθηκε από τη βελγική εταιρεία ISPC Gent στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Μ.Βρετανία», όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο ΕΦΕΤ.
Πρόκειται για προϊόν με την ονομασία «Camember Isigny Sainte Mere», με αριθμό παρτίδας 191-2 και ημερομηνία ανάλωσης 11/09/06.
Το συγκεκριμένο προϊόν εισήχθη και διακινήθηκε αποκλειστικά στο ξενοδοχείο «Μ.Βρετανία» σε ποσότητα 4 τεμαχίων, 250 γραμμαρίων έκαστο.
Ο ΕΦΕΤ ενημέρωσε άμεσα το ξενοδοχείο, ώστε να σταματήσει η διάθεση του προϊόντος.
Το ξενοδοχείο ενημέρωσε ότι το προϊόν είχε ήδη καταναλωθεί, κάτι το οποίο πιστοποιήθηκε μετά και από σχετικό έλεγχο που διενήργησε η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του ΕΦΕΤ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Social media: Σήμερα οι ανακοινώσεις για την απαγόρευση της χρήσης από ανήλικους κάτω των 15 ετών
- Τι απάντησε ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ στις φήμες για τον Ολυμπιακό
- Μενίδι: Θανατηφόρα παράσυρση γυναίκας από νταλίκα
- Κατερίνα Καινούργιου: Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της μετά το εξιτήριο
- «Φρένο» σε νέα airbnb σε Χερσόνησο, Μάλια, Νέα Κυδωνία
- Συγκινητική ανάρτηση του Ντόρσεϊ για τον γιο του: «Μου ζήτησες 40, θα κρατήσω την υπόσχεσή μου!» (vids)
