
Εξάμηνη προσωρινή παύση άσκησης του δικηγορικού λειτουργήματος στον Σταύρο Γεωργίου
Εξάμηνη προσωρινή παύση από την άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος επέβαλε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στο Σταύρο Γεωργίου. Η ποινή επιβλήθηκε για τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση, σχετικά με την υπόθεση του Αλεξ.
53
Εξάμηνη προσωρινή παύση από την άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος επέβαλε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στο δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου.
Η πειθαρχική ποινή τού επιβλήθηκε για αναξιοπρεπή συμπεριφορά που αφορά τη συνεχή παρουσία του σε τηλεοπτικά κανάλια και τον τρόπο χειρισμού του της υπόθεσης εξαφάνισης του μικρού Αλεξ.
Ο κ. Γεωργίου είναι δικηγόρος ενός εκ των πέντε ανηλίκων, οι οποίοι φέρονται ως εμπλεκόμενοι στη συγκεκριμένη υπόθεση.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Μπάγερν δίνει νέο συμβόλαιο στον Χάρι Κέιν
- Παγκράτι: «Άρχισε να με κλωτσάει, να με χτυπάει» – Τι λέει η 23χρονη που δέχθηκε επίθεση για μια θέση πάρκινγκ
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in
- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)

