Σε χαμηλό τριμήνου οι τιμές του αμερικανικού αργού
Κατά ένα δολάριο το βαρέλι υποχώρησαν οι τιμές του αμερικανικού αργού πετρελαίου, στα 67,50 δολάρια το βαρέλι. Πρόκειται για τη χαμηλότερη τιμή από τις 22 Μαΐου. Το Μπρεντ υποχώρησε κατά 1,16 δολάρια το βαρέλι, στα 66,93 δολάρια.
28
Κατά ένα δολάριο το βαρέλι υποχώρησαν οι τιμές του πετρελαίου, στο χαμηλότερο επίπεδο του τελευταίου τριμήνου, καθώς η αύξηση των αποθεμάτων στις ΗΠΑ και τα σχετικά μικρά προβλήματα που προκαλεί η περίοδος των κυκλώνων, ενισχύουν το αίσθημα σταθερότητας στην ενεργειακή αγορά.
Το αμερικανικό αργό υποχώρησε κατά 1,10 δολάρια το βαρέλι, στα 67,50, έχοντας φτάσει κάποια στιγμή στη διάρκεια των συναλλαγών και στα 67,45 δολαρια το βαρέλι. Πρόκειται για τη χαμηλότερη τιμή από τις 22 Μαΐου. Το πετρέλαιο τύπου Μπρεντ υποχώρησε κατά 1,16 δολάρια το βαρέλι, στα 66,93 δολάρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Ουκρανία: Συνελήφθη ο πρώην υπουργός Ενέργειας – Προσπαθούσε να διαφύγει από τη χώρα
- Νίκαια: Συνελήφθησαν δύο νεαροί για βιασμό ανηλίκου και πορνογραφία – Μαζί τους και μία ανήλικη
- Τζουμέρκα: Δρόμος υποχώρησε στα Πράμαντα και «κατάπιε» ΙΧ – Από θαύμα γλίτωσε ο οδηγός
- ΚΚΕ: Οι φωτογραφίες των 200 της Καισαριανής δείχνουν το ηθικό μεγαλείο των κομμουνιστών
- Ηράκλειο: Ακυρώθηκε το Καστρινό Καρναβάλι – Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα
- Τσουκαλάς: Έργο Μητσοτάκη η καταβαράθρωση της αγοραστικής δύναμης – Ουραγός η Ελλάδα στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας