Ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση 14χρονης στο Κουκάκι
Για την εξαφάνιση της Ελίζας Νανούσι ενημερώνει το κοινό το «Χαμόγελο του Παιδιού». Η Ελίζα, 14,5 ετών, έφυγε από το σπίτι της στο Κουκάκι στις 07:00 της 19ης Αυγούστου. Έχει σκούρα καφέ μάτια, ανοιχτά καστανά μαλλιά, ύψος 1,58μ. και βάρος 65 κιλά.
71
Δελτίο τύπου, με το οποίο ενημερώνει για την εξαφάνιση της Ελίζας Νανούσι, εξέδωσε ο σύλλογος «Χαμόγελο του Παιδιού».
Η Ελίζα, 14,5 ετών, που έφυγε από το σπίτι της στο Κουκάκι στις 7 το πρωί της 19ης Αυγούστου, έχει σκούρα καφέ μάτια, ανοιχτά καστανά μαλλιά (ίσια και μακριά), ύψος 1,58μ. και βάρος 65 κιλά.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο, στη Γραμμή SΟS-1056, καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι, σε ενδεχόμενη ανεύρεση της Ελίζα, ο σύλλογος θα ενημερώσει σχετικά με νέο δελτίο Τύπου και θα ζητήσει την άμεση αφαίρεση των αφισών από τους χώρους ανάρτησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Σε διαρροή αερίου αποδίδεται η έκρηξη στο λιμάνι της Μπαντάρ Αμπάς – Απορρίπτεται η δολιοφθορά
- Γαλλία: Βουλευτές ζητούν εξηγήσεις για τη σύμβαση τεχνολογικής εταιρείας με σκοπό την παροχή βοήθειας στην ICE στις ΗΠΑ
- Άιντραχτ – Λεβερκούζεν 1-3: Πέρασε από την Φρανκφούρτη και μπήκε στην 6άδα
- «Μήπως πεθαίνω;» – Το προφητικό αστείο της Κάθριν Ο’Χάρα λίγους μήνες πριν τον αιφνίδιο θάνατό της
- Ανδρουλάκης για τα 30 χρόνια από τα Ίμια: Η εθνική μας κυριαρχία είναι αδιαμφισβήτητη – Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο
- Νίκολιτς: «Σε καλή κατάσταση εμείς, ο Ολυμπιακός είναι σε φανταστική»
