Θανατηφόρα τροχαία σε Ελευσίνα και Χαλάνδρι – Αναζητείται ασυνείδητος οδηγός
Αγνωστο οδηγό ΙΧ φορτηγού αυτοκινήτου, ο οποίος, στις 7 το πρωί της Τρίτης, προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο στον παράδρομο της Αττικής Οδού, στο 13,5 χιλιόμετρο, στο ύψος της Ελευσίνας, αναζητά η Τροχαία. Θανατηφόρο τροχαίο και στο Χαλάνδρι.
71
Αγνωστο οδηγό ΙΧ φορτηγού αυτοκινήτου, ο οποίος, στις 7 το πρωί της Τρίτης, προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο στον παράδρομο της Αττικής Οδού, στο 13,5 χιλιόμετρο, στο ύψος της Ελευσίνας, αναζητά η Τροχαία.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το φορτηγό εκινείτο αντίθετα στον παράδρομο και συγκρούστηκε με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, που κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 39χρονος οδηγός του. Στη συνέχεια ο οδηγός του φορτηγού ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.
Ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 03:10 τα ξημερώματα, στη διασταύρωση της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Καρελά, στο Χαλάνδρι.
ΙΧ αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 62χρονος οδηγός του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Ιράν: Σε διαρροή αερίου αποδίδεται η έκρηξη στο λιμάνι της Μπαντάρ Αμπάς – Απορρίπτεται η δολιοφθορά
- Γαλλία: Βουλευτές ζητούν εξηγήσεις για τη σύμβαση τεχνολογικής εταιρείας με σκοπό την παροχή βοήθειας στην ICE στις ΗΠΑ
- Άιντραχτ – Λεβερκούζεν 1-3: Πέρασε από την Φρανκφούρτη και μπήκε στην 6άδα
- «Μήπως πεθαίνω;» – Το προφητικό αστείο της Κάθριν Ο’Χάρα λίγους μήνες πριν τον αιφνίδιο θάνατό της
- Ανδρουλάκης για τα 30 χρόνια από τα Ίμια: Η εθνική μας κυριαρχία είναι αδιαμφισβήτητη – Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο
- Νίκολιτς: «Σε καλή κατάσταση εμείς, ο Ολυμπιακός είναι σε φανταστική»
