
Ευρωπαίοι εργαζόμενοι στον πετρελαϊκό τομέα απήχθησαν ανοιχτά της Νιγηρίας
Αλλοι τέσσερις ξένοι εργαζόμενοι στον πετρελαϊκό τομέα -δύο Νορβηγοί, ένας Βρετανός και ένας Ουκρανός- απήχθησαν από πλοίο ανεφοδιασμού ανοιχτά των ακτών της Νιγηρίας. Η πλοιοκτήτρια νορβηγική εταιρεία ανακοίνωσε πως δεν έχουν ζητηθεί προς το παρόν λύτρα.
51
Αλλοι τέσσερις ξένοι εργαζόμενοι στον πετρελαϊκό τομέα -δύο Νορβηγοί, ένας Βρετανός και ένας Ουκρανός- απήχθησαν από πλοίο ανεφοδιασμού ανοιχτά των ακτών της Νιγηρίας.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Νορβηγίας επιβεβαίωσε την απαγωγή των τεσσάρων εργαζομένων στο πλοίο που φέρει σημαία Νορβηγίας και ανήκει στην εταιρεία Trycco Supply.
Οι εργαζόμενοι απήχθησαν από αγνώστους γύρω στα μεσάνυχτα (τοπική ώρα) ενώ βρίσκονταν στο σκάφος, στα ανοικτά των ακτών της Νιγηρίας.
Η πλοιοκτήτρια εταιρεία ανέφερε πως δεν της έχουν ζητηθεί προς το παρόν λύτρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον καλό Μαρτίνς
- Γιατί οι Big Tech και ο λαϊκισμός έχουν έναν κοινό εχθρό: τον δημοκρατικό έλεγχο
- Ευτυχώς, η Τζένα Ορτέγκα δεν έγινε τελικά πρόεδρος των ΗΠΑ
- Όρμπαν: Το τέλος ενός συστήματος; – Οι παγίδες του Ούγγρου εθνικιστή για να παραμείνει στην εξουσία
- Τα αποτελέσματα όταν ρίχνεις το επίπεδο: Οι Ιρανοί νίκησαν τον Τραμπ στην «έδρα» του… τα Social Media
- Γιατί η Ανάσταση τρομοκράτησε τη Ρώμη;




