Μεγάλος αριθμός αιτήσεων από γυναίκες για μία θέση στο Στρατό
Σε γυναίκες αντιστοιχεί το 35% των αιτήσεων στο Γενικό Επιτελείο για την κάλυψη θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών. Και αυτό παρά το γεγονός ότι από τις 2.014 θέσεις το «ασθενές φύλο» μπορεί να διεκδικήσει μόνο τις 64.
43
Σε γυναίκες αντιστοιχεί το 35% των αιτήσεων στο Γενικό Επιτελείο για την κάλυψη θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών. Και αυτό παρά το γεγονός ότι από τις 2.014 θέσεις το «ασθενές φύλο» μπορεί να διεκδικήσει μόνο τις 64.
Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα Νέα, ο συνολικός αριθμός των αιτήσεων είναι μέχρι στιγμής αρκετά μειωμένος σε σχέση με προηγούμενους διαγωνισμούς. Oι αρμόδιοι επιτελείς, πάντως, δεν ανησυχούν για την τελική προσέλευση, καθώς περιμένουν τις αιτήσεις «της τελευταίας στιγμής» λόγω διακοπών αλλά και της ελληνικής νοοτροπίας, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά.
Στηρίζουν, δε, την αισιοδοξία τους στη συνεχώς αυξανόμενη τάση κατάθεσης δικαιολογητικών. Υπενθυμίζεται ότι δεκτές θα γίνουν οι αιτήσεις που θα φέρουν ταχυδρομική σφραγίδα και έως τις 11 Αυγούστου.
Όσον αφορά στις ενστάσεις για τον αποκλεισμό γυναικών από διαγωνισμό που αφορά 1.790 θέσεις, αρμόδια πηγή του ΓΕΣ ανέφερε ότι η προκήρυξη είναι σύμφωνη με τον νόμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσέλσι – Γουέστ Χαμ 3-2: Οι ψυχωμένοι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και είναι τέταρτοι!
- Σπανάκης στην ΠΟΜΙΔΑ: Σκέψεις να εξαιρεθεί από το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης το δικαίωμα ανέγερσης επιπλέον ορόφων
- Βίντεο ντοκουμέντο με το ΙΧ του μπασκεμπολίστα στις γραμμές του τρένου – Συνελήφθη υπό την επήρεια αλκοόλ
- Κόντρα λιγκών με την IFAB για να θεσπιστεί αλλαγή λόγω διάσεισης
- Εκατομμύρια, δαχτυλίδι 33 καρατίων και το «νησί των παιδόφιλων» σκόπευε να αφήσει ο Έπσταϊν στη σύντροφό του
- Όχι πια Zoom: Το Παρίσι πατάει «φρένο» στην αμερικανική κυριαρχία