Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός του συνδυασμού Σκανδαλίδη η δημοτική σύμβουλος Υβέτ Τζάρβις

Εκτός του συνδυασμού Σκανδαλίδη η δημοτική σύμβουλος Υβέτ Τζάρβις

Εκτός του συνδυασμού «Η Αθήνα αλλάΖΕΙ» του Κ.Σκανδαλίδη τέθηκε η δημοτική σύμβουλος και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Υβέτ Τζάρβις. Σύμφωνα με Τα Νέα, η κ. Τζάρβις οδεύει προς την παράταξη του υποψηφίου της ΝΔ για το Δήμο Αθηναίων, Ν.Κακλαμάνη.

71

Εκτός του συνδυασμού «Η Αθήνα αλλάΖΕΙ» του Κώστα Σκανδαλίδη τέθηκε η δημοτική σύμβουλος Αθήνας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Υβέτ Τζάρβις.

Η κ. Τζάρβις είχε εκλεγεί το 2002 με τον συνδυασμό του Χρήστου Παπουτσή. Ο κ. Σκανδαλίδης την αποδέσμευσε από το ψηφοδέλτιό του, ύστερα από τα προβλήματα που του εξέθεσε η ίδια, «οικονομικά και άλλα», και τα οποία δεν της επέτρεπαν «να ενσωματωθεί αρμονικά στο συνδυασμό».

Σε επιστολή του προς τη δημοτική σύμβουλο, ο κ. Σκανδαλίδης αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη για τον ίδιο.

Όπως γράφει την Τρίτη η εφημερίδα Τα Νέα, η Υβέτ Τζάρβις είχε προσφάτως τηλεφωνική επικοινωνία με τον υποψήφιο της ΝΔ για το Δήμο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, στον οποίο εξέφρασε την επιθυμία της να ενταχθεί στην παράταξή του, «Αθήνα, πόλη της ζωής μας».

Ο κ. Κακλαμάνης εμφανίστηκε θετικός στην επιθυμία της κ. Τζάρβις, φροντίζοντας ωστόσο να της επισημάνει ότι δεν μπορούσε να μιλήσει πιο συγκεκριμένα μαζί της, όσο εκείνη ήταν δημοτική σύμβουλος, εκλεγμένη με άλλο συνδυασμό. Κάτι που πλέον δεν ισχύει…

Εν τω μεταξύ, ο Νικήτας Κακλαμάνης συναντήθηκε τη Δευτέρα με το ΔΣ του σωματείου των εργαζομένων στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, με τους οποίους συμφώνησε σε συγκεκριμένες δράσεις για την καθαριότητα της πόλης. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι εντός του Σεπτεμβρίου θα γνωστοποιηθεί η πρόταση του συνδυασμού του για το πρόβλημα της χωματερής και της συγκέντρωσης των απορριμμάτων της Αθήνας.

Με τη σειρά του, ο υποψήφιος του ΣΥΝ για το Δήμο Αθηναίων, Αλέξης Τσίπρας, μαζί με κλιμάκιο της «Ανοιχτής Πόλης», επισκέφθηκε το 5ο Δημοτικό Ιατρείο, όπου συνομίλησε με το προσωπικό και τους δημότες.

«Η Ανοιχτή Πόλη προτείνει και διεκδικεί την εξασφάλιση ενός ελάχιστου επιπέδου κοινωνικών υπηρεσιών υγείας, που θα παρέχονται δωρεάν στους δημότες, με δεδομένη τη γενναία μεταφορά πόρων από τον κρατικό προϋπολογισμό στο δήμο» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Παράλληλα, την περιοδεία τους στα Κύθηρα ολοκλήρωσαν την Τρίτη ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς Αργύρης Ντινόπουλος και οι υποψήφιοι νομάρχες Αθηνών και Πειραιά, Φωτεινή Πιπιλή και Σπύρος Σπυρίδων, διαβεβαιώνοντας τους κατοίκους ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος της συγκοινωνιακής σύνδεσης του νησιού με τη Νεάπολη Βοιών και το Γύθειο.

Στη Θεσσαλονίκη, προσπάθεια πόλωσης του προεκλογικού κλίματος καταλόγισε στους αντιπάλους του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ο δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Μιλώντας σε δείπνο προς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, ο κ. Παπαγεωργόπουλος τόνισε, μεταξύ άλλων: «Οι αντίπαλοί μας προσπαθούν να πολώσουν το προεκλογικό κλίμα και προχωρούν σε παρανομίες, αλλά και σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς, σε ύβρεις, σε αβάσιμες επιθέσεις και αστήρικτες κατηγορίες. Μην απαντάτε στις προκλήσεις τους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024