
Με άνοδο 0,82% έκλεισε το Χρηματιστήριο την Τετάρτη
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Τετάρτη και ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στις 3.698,73 μονάδες, ενισχυμένος σε ποσοστό 0,82%. Η αξία των συναλλαγών στο κλείσιμο της συνεδρίασης διαμορφώνονταν στα 241,8 εκατ. ευρώ.
38
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Τετάρτη και ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στις 3.698,73 μονάδες, ενισχυμένος σε ποσοστό 0,82%. Η αξία των συναλλαγών στο κλείσιμο της συνεδρίασης διαμορφώνονταν στα 241,8 εκατ. ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες στην πλειοψηφία τους κατέγραψαν άνοδο και τη μεγαλύτερη είχαν οι εξής: των Μέσων Ενημέρωσης με 1,47%, των Τραπεζών με 1,31%, των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών με 1,26%, και του Πετρελαίου με 1,08%.
Απώλειες κατέγραψαν μόνο οι εξής δείκτες: των Τροφίμων και Ποτών με 1,28%, των Κατασκευών με 0,32%, και των Πρώτων Υλών με 0,18%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,94%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης κέρδισε 0,46%, και της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 0,46%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν 158 ενισχύθηκαν, 95 υποχώρησαν και 55 παρέμειναν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες
- Ιράν: Ο Απρίλιος αναμένεται να είναι «χειρότερος από τον Μάρτιο» στον ενεργειακό τομέα
- Γάζα: Τουλάχιστον 4 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Οι 3 έξω από σχολείο
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τα λάθη κοστίζουν
- Έξυπνα γυαλιά: Οι συσκευές της Meta σε μετατρέπουν σε «ηλίθιο με κάμερα στο πρόσωπο»
- Πόλεμος Ιράν: Οικονομικός «σεισμός» με άλμα στο πετρέλαιο, μπλόκο στο Ορμούζ και παγκόσμια κρίση