Δεν θα υπάρξουν αιφνιδιασμοί στο ασφαλιστικό, διαβεβαιώνει ο Σ.Τσιτουρίδης
Τη θέση πως δεν πρόκειται να υπάρξει κανένας αιφνιδιασμός στο ασφαλιστικό επανέλαβε ο υπουργός Απασχόλησης Σ.Τσιτουρίδης στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση του βιβλίου του τέως υπουργού Ν.Χριστοδουλάκη, με τίτλο Το εκκρεμές της σύγκλισης.
28
Τη θέση πως δεν πρόκειται να υπάρξει κανένας αιφνιδιασμός από την κυβέρνηση στο ασφαλιστικό επανέλαβε από τα Χανιά ο υπουργός Απασχόλησης Σάββας Τσιτουρίδης στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση του βιβλίου του τέως υπουργού Νίκου Χριστοδουλάκη, με τίτλο Το εκκρεμές της σύγκλισης.
«Η κυβέρνηση, συνεπής με ότι είπε, μέχρι το τέλος αυτής της τετραετίας θα κάνει αρκετή δουλειά. Η επόμενη κυβέρνηση, ανεξάρτητα με το ποια θα είναι, θα μπορέσει πράγματι, μέσα από το διάλογο που ξεκινούμε, να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Να πούμε άλλη μια φορά ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει εκ του δυσμενέστερου για τους Έλληνες που δουλεύουν και αγωνιούν για τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα.»
Αναφερόμενος στο βιβλίο του Ν.Χριστοδουλάκη, ο κ. Τσιτουρίδης επεσήμανε πως εκτός του ότι υπερασπίζεται την πολιτική της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ στην οποία μετείχε, εμπεριέχει και προτάσεις που μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμες στην κοινωνία μας. «Το σημαντικό είναι, ότι μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες, μπορούμε να έχουμε ανοιχτό ένα μεγάλο δημόσιο διάλογο γιατί τα μεγάλα ζητήματα δεν είναι υπόθεση μόνο ενός κόμματος.»
Το βιβλίο σχολίασε και ο τέως πρόεδρος της ΓΣΕΕ Χρήστος Πολυζωγόπουλος, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η παρουσίαση του βιβλίου, συμπίπτει με μια περίοδο που το ΠΑΣΟΚ ολοκληρώνει μια διεργασία αυτοκριτικής και προσέγγισης των πραγμάτων μέσα από μια νέα οπτική που θα αποτελέσει την βάση για την νέα κυβερνητική πρόταση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Ελ Σαλβαδόρ: Διαδήλωση συγγενών φυλακισμένων εναντίον των ομαδικών δικών
- Μπουρκίνα Φάσο: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε νέα σειρά επιθέσεων τζιχαντιστών τις τελευταίες ημέρες
- Τουρκία: Το υπουργείο Αμυνας διαψεύδει δημοσιεύματα περί κοινής ναυπήγησης πολεμικών πλοίων με τις ΗΠΑ
- Λίβανος: 4 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στο ανατολικό τμήμα της χώρας
- Τουρκία: Διέγραψαν μήνυμα με την αναβολή επίσκεψης Ερντογάν στα ΗΑΕ λόγω «προβλήματος υγείας» του Αλ Ναχιάν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: 13ωρο από σήμερα