Ορίστηκε ειδικός εφέτης ανακριτής για την υπόθεση των υποκλοπών
Ο εφέτης Παναγιώτης Πετρόπουλος ορίστηκε ομόφωνα από την ολομέλεια Εφετών ως ειδικός ανακριτής στην υπόθεση των υποκλοπών. Ενώπιον του κ. Πετρόπουλου θα οδηγηθούν περισσότερα από 30 άτομα. Εντός των ημερών ορίζεται και εποπτεύων εισαγγελέας Εφετών.
51
Ο εφέτης Παναγιώτης Πετρόπουλος ορίστηκε ομόφωνα από την ολομέλεια Εφετών ως ειδικός ανακριτής για την υπόθεση των υποκλοπών. Ενώπιον του κ. Πετρόπουλου αναμένεται να οδηγηθούν περισσότερα από 30 άτομα.
Η ολομέλεια Εφετών, στην οποία ήταν παρόντες περισσότεροι από 100 εφέτες, συνεδρίασε μετά το αίτημα του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρη Λινού για την ανάθεση της κύριας ανάκρισης για τις υποκλοπές σε ειδικό εφέτη ανακριτή λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστεί και ο εισαγγελέας Εφετών, ο οποίος θα αναλάβει να εποπτεύει της ανάκρισης.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχει ασκηθεί δίωξη για παραβίαση τηλεφωνικού απορρήτου και η δικογραφία είχε χρεωθεί στον 24ο τακτικό ανακριτή Γιώργο Ακτύπη.
Μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής εξαπέλυσαν την Τετάρτη βολές κατά της ΑΔΑΕ για το πόρισμά της για τις υποκλοπές.
Οι βουλευτές άσκησαν κριτική στην ΑΔΑΕ επειδή στο πόρισμα για τις υποκλοπές δεν αναφέρονται τα ονόματα των φυσικών προσώπων που κατά τη γνώμη της εμπλέκονται στην υπόθεση, ή των τοποθεσιών που έλαβαν χώρα οι παράνομες ενέργειες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Το «βαρύ» πρόγραμμα της Μπάγερ Λεβερκούζεν μέχρι τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό
- Κάτια Δανδουλάκη – Tο τελευταίο τηλεφώνημα στον Νίκο Γαλανό κι ο αρραβώνας που δεν κατέληξε ποτέ σε γάμο
- Οικονομικό φρένο στην Bundesliga: Η DFL αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού
- Βιολάντα: Διέκοψαν την έρευνα στο εργοστάσιο υπό τον φόβο νέας έκρηξης
- Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες ενώ δυνάμεις των ΗΠΑ συγκεντρώνονται στην περιοχή
- Το σχολείο που φοβόταν τις βροχές




