
Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Τρίτη
Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν τελικά στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Τρίτη και ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στις 3.693,18 μονάδες παρουσιάζοντας πλήρη σταθεροποίηση.
38
Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν τελικά στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Τρίτη και ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στις 3.693,18 μονάδες παρουσιάζοντας πλήρη σταθεροποίηση.
Η αξία των συναλλαγών στο κλείσιμο της συνεδρίασης διαμορφώνονταν στα 149,8 εκατ. ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες στην πλειοψηφία τους κατέγραψαν απώλειες και τις μεγαλύτερες είχαν των Τροφίμων-Ποτών με 1,47%, των Ταξιδίων και Αναψυχής με 1,24%, των Βιομηχανικών Προϊόντων με 0,92% και της Τεχνολογίας με 0,55%.
Αντίθετα τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι εξής δείκτες: των Κατασκευών με 1,21%, των Τραπεζών με 0,94%, των Χημικών με 0,59% και του Εμπορίου με 0,50%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε κατά 0,36%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης κέρδισε 0,07% και της μικρής κεφαλαιοποίησης παρουσίασε πτώση κατά 0,46%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν 124 ενισχύθηκαν, 132 υποχώρησαν και 58 παρέμειναν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Εμπόδια στις καινοτόμες θεραπείες τα μειωμένα κίνητρα για κλινικές μελέτες
- Πλησιάζουν «ταβάνι» οι τιμές στα ακίνητα
- «The Invite»: Η νέα δραματική κομεντί με τους Ολίβια Γουάιλντ, Σεθ Ρόγκεν, Πενέλοπε Κρουζ
- Τέσσερις τρόποι για να διαχειριστείς τις παρεξηγήσεις στη σχέση
- Γιατί η Ευρώπη μπορεί ακόμα να βρεθεί αντιμέτωπη με μια κρίση φυσικού αερίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη
- Τι καιρό έκανε στην Εξοδο του Μεσολογγίου;

