
Προφυλακιστέο το ζευγάρι που κατηγορείται για κακοποίηση του τετράχρονου αγοριού
Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή το νεαρό ζευγάρι, που κατηγορείται για τη βάναυση κακοποίηση του τετράχρονου αγοριού, το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο «Αγλαΐα Κυριακού». Κανείς δικηγόρος δεν ανέλαβε την υπεράσπισή τους.
38
Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή το ζευγάρι των ομογενών από το Καζακστάν, που κατηγορείται για τη βάναυση κακοποίηση του τετράχρονου αγοριού, το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».
Η 25χρονη μητέρα του παιδιού και ο 26χρονος σύντροφός της απολογήθηκαν για τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο με πρόκληση βαριάς βλάβης στην υγεία του θύματος.
Ανακριτής και εισαγγελέας ομόφωνα έκριναν μετά τις απολογίες ότι το ζευγάρι πρέπει να προφυλακιστεί. Οι δύο ομογενείς δεν είχαν συνήγορο, καθώς, όπως είπαν, κανείς από τους δικηγόρους που απευθύνθηκαν δεν θέλησε να αναλάβει την υπόθεσή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη
- Περίπου 1.500 ναύτες των ΗΠΑ έφυγαν πανικόβλητοι από το Μπαχρέιν – Δεν πήραν ούτε τις στολές τους
- Ακρίβεια: Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων – Πόσο θα κοστίσει το Πάσχα στο χωριό
- Λίβανος: Δυο κοριτσάκια σκοτώθηκαν, τουλάχιστον 40 οι τραυματίες από τα ισραηλινά πλήγματα
- Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζει δημοσκόπηση που τον παρουσιάζει με 96% θετική γνώμη ως πρόεδρο των ΗΠΑ
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 1-2: Ο Λεβαντόφσκι την οδηγεί στη στέψη!
