Κεραίες σταθμών που εκπέμπουν παράνομα από τον Υμηττό «ξηλώνει» η ΕΕΤΤ
Ευρεία συντονισμένη επιχείρηση για την εκκαθάριση από τους παράνομους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς στο κέντρο εκπομπής Υμηττού ξεκίνησε τη Δευτέρα η ΕΕΤΤ, σε συνεργασία με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και άλλους αρμόδιους φορείς.
71
Ευρεία συντονισμένη επιχείρηση για την εκκαθάριση από τους παράνομους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς στο κέντρο εκπομπής Υμηττού ξεκίνησε τη Δευτέρα η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), σε συνεργασία με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και άλλους αρμόδιους φορείς.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στην επιχείρηση, η οποία συντονίστηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, και αποτελεί προϊόν μακράς προετοιμασίας, πήραν μέρος δικαστικοί λειτουργοί, αστυνομικοί, δυνάμεις των ΜΑΤ και συνεργείο της ΔΕΗ.
Κατά την πρώτη ημέρα της επιχείρησης ερευνήθηκαν 12 παρανόμως εγκατεστημένα κοντέινερ και κατασχέθηκε εξοπλισμός τεσσάρων ραδιοφωνικών και δύο τηλεοπτικών σταθμών, οι οποίοι δεν λειτουργούσαν νομίμως. Επίσης, αφαιρέθηκαν τρεις παρανόμως εγκατεστημένες κάμερες παρακολούθησης.
Στην ανακοίνωση της ΕΕΤΤ προστίθεται ότι η επιχείρηση θα επαναληφθεί και τις επόμενες ημέρες και θα διαρκέσει όσο χρειαστεί, προκειμένου να εκκαθαριστεί πλήρως το τοπίο. Ανάλογες επιχειρήσεις θα διεξαχθούν σύντομα και στα υπόλοιπα κέντρα εκπομπής του Νομού Αττικής, έτσι ώστε να εξαλειφθεί το φαινόμενο των παράνομων ραδιοτηλεοπτικών σταθμών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Γάζα: Το Ισραήλ άνοιξε αλλά με περιορισμούς το πέρασμα της Ράφα, έπειτα από δύο χρόνια
- «Λεπτομέρειες για Σαχαμπό στην ΑΕΚ – Αυτό είναι το συμβόλαιο του» (pic)
- Λιβάνιος: Με ηλεκτρονική ψήφο οι αυτοδιοικητικές εκλογές – Στο τραπέζι η άρση μονιμότητας στο δημόσιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [01.02 – 07.02.2026]
- Έγινε ξανά ανταλλαγή ο Σρέντερ: Δεύτερος στην ιστορία του NBA (pic, vid)
- Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ, πιο ευάλωτοι στον Τραμπ απ’ ότι οι υπόλοιπες χώρες

