
Πλούσιο και φέτος το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Μανώλης Καλομοίρης»
Με πλούσιο πρόγραμμα, μουσικών, θεατρικών και εικαστικών εκδηλώσεων, διεξάγεται και φέτος (15/7-18/8) στο Πυθαγόρειο, στο Καρλόβασι και στο Βαθύ της Σάμου το Φεστιβάλ «Μανώλης Καλομοίρης».
43
Με πλούσιο πρόγραμμα, μουσικών, θεατρικών και εικαστικών εκδηλώσεων, διεξάγεται και φέτος (15/7-18/8) στο Πυθαγόρειο, στο Καρλόβασι και στο Βαθύ της Σάμου το Φεστιβάλ «Μανώλης Καλομοίρης».
Το Φεστιβάλ ξεκινά στο Θέατρο Πυθαγορείου, με τη συναυλία της Κρατικής Oρχήστρας Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Τσούχλου, ενώ συμπράττει ο πιανίστας Αρης Γαρουφαλής.
Ακολουθεί, στις 30 Ιουλίου στο Βαθύ, το πιανιστικό ντούο Μογκιλέφσκι από τη Ρωσία, ενώ στις 9 Αυγούστου στο Θέατρο του Πυθαγορείου θα εμφανιστούν η υψίφωνος Ελιζαμπέθ Βιντάλ και ο βαρύτονος Αντρέ Κονιέ.
Στις 27 και 28 Ιουλίου, στο Θέατρο Πυθαγορείου, το Εθνικό Θέατρο θα παρουσιάσει τους Πέρσες του Αισχύλου, ενώ την 1η Αυγούστου στο Καρλόβασι παρουσιάζεται Η στρίγκλα που έγινε αρνάκι από το Παιδικό Θέατρο της Κάρμεν Ρουγγέρη.
Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 9 το βράδυ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αϊτή: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών από πολυεθνική δύναμη που θα έπρεπε να τα προστατεύει
- Ουκρανία: Για κλιμάκωση των επιθέσεων και επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα
- Κρήτη: Εικονική πραγματικότητα με ορίζοντα το 2030 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Κρήτη: Συναγερμός από την εξαφάνιση 43χρονης από το Ηράκλειο



