
Με τις απαγωγές στην Ελλάδα συνδέει σύλληψη Πακιστανού ο Δ.Παπαδημούλης
Την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων οργάνων της ΕΕ ζητά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΝ Δ.Παπαδημούλης, προκειμένου να απελευθερωθεί ο αδερφός του προέδρου της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη στην πόλη Λαλαμούσα του Πακιστάν.
71
Την άμεση παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ζητά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΝ Δημήτρης Παπαδημούλης, προκειμένου να απελευθερωθεί ο αδερφός του προέδρου της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη στην πόλη Λαλαμούσα του Πακιστάν.
Ο Έλληνας ευρωβουλευτής αναφέρει στην ερώτησή του ότι η σύλληψη του Ρισβάν Ασλάμ, αδερφού του προέδρου της πακιστανικής κοινότητας Ελλάδας, Τζαβέντ Ασλάμ, συνδέεται με την υπόθεση της απαγωγής των Πακιστανών στην Ελλάδα.
Τονίζει δε, ότι αποτελεί ουσιαστικά ενέργεια εκβιασμού και αντιποίνων προς τον αδερφό του προέδρου της πακιστανικής κοινότητας της Ελλάδας, που έχει αντιταχθεί σε ανοιχτούς εκβιασμούς και απόπειρες δωροδοκίας εκ μέρους της πακιστανικής πρεσβείας στην Αθήνα, προκειμένου να συγκαλυφθεί η υπόθεση της απαγωγής συμπατριωτών του, που έχει συνταράξει την κοινή γνώμη στην Ελλάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Περίπου 1.500 ναύτες των ΗΠΑ έφυγαν πανικόβλητοι από το Μπαχρέιν – Δεν πήραν ούτε τις στολές τους
- Ακρίβεια: Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων – Πόσο θα κοστίσει το Πάσχα στο χωριό
- Λίβανος: Δυο κοριτσάκια σκοτώθηκαν, τουλάχιστον 40 οι τραυματίες από τα ισραηλινά πλήγματα
- Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζει δημοσκόπηση που τον παρουσιάζει με 96% θετική γνώμη ως πρόεδρο των ΗΠΑ
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 1-2: Ο Λεβαντόφσκι την οδηγεί στη στέψη!
- Γλαβίνας: Ο Μητσοτάκης κανονικοποίησε το ρουσφέτι, η κυβέρνηση δεν έχει πλέον δημοκρατική νομιμοποίηση

