
Επίσκεψη Γιακίς στα γραφεία της έκνομης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης»
Τα γραφεία της εκνομης, καθώς ο Αρειος Πάγος έχει ζητήσει τη διάλυσή της, «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», επισκέφθηκε ο πρόεδρος της τουρκικής επιτροπής εναρμόνισης με την ΕΕ και πρώην ΥΠΕΞ της Τουρκίας, Γιασάρ Γιακίς, επικεφαλής ομάδας Τούρκων βουλευτών.
71
Τα γραφεία της εκνομης, καθώς ο Αρειος Πάγος έχει ζητήσει τη διάλυσή της, «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», επισκέφθηκε την Παρασκευή ο πρόεδρος της τουρκικής επιτροπής εναρμόνισης με την ΕΕ και πρώην υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Γιασάρ Γιακίς, επικεφαλής ομάδας Τούρκων βουλευτών.
Συνεχίζοντας για δεύτερη ημέρα την περιοδεία του στη Θράκη, ο κ. Γιακίς, ο οποίος την Πέμπτη προέβη σε προκλητικές δηλώσεις, κάνοντας λόγο για τουρκική μειονότητα, είχε συναντήσεις με εκπροσώπους των τοπικών αρχών και παράγοντες της μουσουλμανικής μειονότητας.
Το μεσημέρι συναντήθηκε με το νομάρχη Γιώργο Παυλίδη και στη συνέχεια με το «μουφτή» κ. Αγκά, για να ακολουθήσει η επίσκεψή του στα γραφεία της έκνομης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης».
Το απόγευμα, ο κ. Γιακίς και η συνοδεία του επισκέφθηκαν το Δήμο Μύκης στον ορεινό όγκο της Ξάνθης και το βράδυ παρέστησαν σε εκδηλώσεις στον Εχίνο για την κατάκτηση από την τοπική ομάδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στο νομό Ξάνθης.
Το Σάββατο, ο κ. Γιακίς θα επισκεφθεί την Κομοτηνή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΗΠΑ-Ιράν: Το διπλωματικό αδιέξοδο και οι προειδοποιήσεις για «παγωμένη σύρραξη» στον Κόλπο
- Τα φαγητά που βλέπουμε στα social media μας ανοίγουν την όρεξη;
- Άστατος ο καιρός την Τετάρτη με τοπικές βροχές – Πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη
- Nonnamaxxing: Οι γιαγιάδες της Ιταλίας γνωρίζουν το μυστικό της ευζωίας – Η Gen Z τις αποθεώνει
- Μουσική: Πες μου τι ακούς, να σου πω τι… τρως
- Γερμανία: Σχέδιο για τον ισχυρότερο στρατό της Ευρώπης απέναντι στη Ρωσία
