
Δεν υπάρχει θέμα ωραρίου πρωί-απόγευμα στο Δημόσιο, τονίζει ο Προκόπης Παυλόπουλος
Για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του ωραρίου των δημοσίων υπηρεσιών συζήτησαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα ωραρίου πρωί-απόγευμα στο Δημόσιο.
28
Συνεργασία με τον υπουργό Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Προκόπη Παυλόπουλο είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με κύρια θέματα αυτά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του ωραρίου των δημοσίων υπηρεσιών.
Σε ό,τι αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την ερχόμενη Τετάρτη ο κ. Καραμανλής θα έχει συνάντηση με την ΚΕΔΚΕ και θα ακολουθήσει συνάντηση και με την ΕΝΑΕ, χωρίς όμως να έχει καθοριστεί ακόμα η ημερομηνία.
Αναφορικά με το ωράριο των δημοσίων υπαλλήλων, το μεσημέρι της Πέμπτης η ΑΔΕΔΥ παραδίδει στον υπουργό Εσωτερικών την πρότασή της, βάσει και της οποίας «θα καθοριστεί το νέο ωράριο ώστε ει δυνατόν να εφαρμοστεί από την 1η Ιουλίου».
Ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει θέμα σπαστού ωραρίου πρωί – απόγευμα, αλλά με το νέο ωράριο οι δημόσιες υπηρεσίες θα λειτουργούν τις ίδιες ώρες χειμώνα – καλοκαίρι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισόβια στον καθηγητή πολεμικών τεχνών για τη δολοφονία της Ολγας – Συγκλονίζει η μητέρας της
- Αστικό λεωφορείο παρέσυρε ανήλικο στον Πειραιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς αισθήσεις
- Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ Novibet 3-1: Νικηφόρα αρχή στα πλέι αουτ οι Αρκάδες, ελπίζουν για την παραμονή
- Κινεζικές εταιρείες εμπορεύονται πληροφορίες «θησαυρό» για την Τεχεράνη
- Ουκρανία: Έξι νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ρωσικά πλήγματα σε όλη τη χώρα
- Στο ντέρμπι της… πολυαθλητικότητας, ο Ολυμπιακός έχει αντίπαλο μόνο τον εαυτό του

