Η Nestle ολοκλήρωσε την εξαγορά της Δέλτα Παγωτού
Η Nestle Ελλάς, θυγατρική του μεγαλύτερου παγκοσμίου ομίλου τροφίμων Nestle, ολοκλήρωσε την εξαγορά της Δέλτα Βιομηχανία Παγωτού (96,53%), έναντι 111,1 εκατ. ευρώ. Σύντομα αναμένεται και η δημόσια προσφορά για τις υπόλοιπες μετοχές.
27
Η Nestle Ελλάς, θυγατρική του μεγαλύτερου παγκοσμίου ομίλου τροφίμων Nestle, ολοκλήρωσε την εξαγορά της Δέλτα Βιομηχανία Παγωτού, έναντι 111,1 εκατ. ευρώ.
«H Nestle απέκτησε ποσοστό 96,53%, που κατείχε η Δέλτα Συμμετοχών, επί του μετοχικού κεφαλαίου της Δέλτα Βιομηχανία Παγωτού έναντι συνολικού τιμήματος περίπου 111,1 εκατομμυρίων ευρώ» είπε η Nestle Ελλάς σε ανακοίνωσή της.
Σύντομα αναμένεται και η δημόσια προσφορά για τις υπόλοιπες μετοχές και η έξοδος του τίτλου από το ταμπλό.
Η Δέλτα Βιομηχανία Παγωτού κατέχει ηγετική θέση στην αγορά παγωτού στην Ελλάδα, την Βουλγαρία, την ΠΓΔΜ, την Ρουμανία, την Σερβία και το Μαυροβούνιο.
Η μετοχή της έκλεισε την Τετάρτη με κέρδη 12,28% στα 6,40 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να παίξω καλύτερα – Ο Γουεμπανιάμα είναι… εφιάλτης»
- Siegfried & Roy – Αγάπησαν τις λευκές τίγρεις, έκαναν σόου μαζί τους στο Λας Βέγκας, τους δάγκωσαν, άλλαξαν όλα
- Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου στους δικαιούχους
- Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Μέλπω Ζαροκώστα
- Κρήτη: Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με μηνιγγίτιδα 25χρονη ειδικευόμενη γιατρός
- Τραμπ: Παραπλάνηση ή αναδίπλωση η αναστολή επίθεσης στο Ιράν;
