Επιβατική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Κωνσταντινούπολη συγκρούστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας με φορτηγό αυτοκίνητο σε ανισόπεδη διάβαση έξω από την Κομοτηνή. Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται ο οδηγός του φορτηγού.
Επιβατική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Κωνσταντινούπολη συγκρούστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας με φορτηγό αυτοκίνητο σε ανισόπεδη διάβαση έξω από την Κομοτηνή.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο 48χρονος Αγγελος Ζαγοριανός, οδηγός του φορτηγού, ο οποίος νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
Η σύγκρουση σημειώθηκε στη διάβαση της οδού Τέρμα Νικολάου Πλαστήρα, στην Παλιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, με την επιβατική αμαξοστοιχία 444 του ΟΣΕ.
Ο οδηγός του φορτηγού φέρει πολλαπλά κατάγματα, όμως σύμφωνα με τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Αντίθετα, όλοι οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στον σιδηροδρομικό σταθμό της Κομοτηνής.
Από το πρωί της Τρίτης τα δρομολόγια των τρένων στην περιοχή πραγματοποιούνται κανονικά.